twitter

Dari Allah kita datang, kepada Allah juga kita kembali...
Al-fatihah buat sahabat, Allahyarhamah NorHidayah Bt Norizan yg kembali ke rahmahtullah pada pagi semalam - 25/09/2015 - 10 Zulhijjah - Jumaat...
semoga Allah swt merahmati & menempatkan arwah di kalangan org2 yg beriman...damai lah di sana...
Takziah kpd semua ahli keluarga Allahyarhamah...semoga tabah & dipermudahkan semua urusan...


- PICTURE DELETED -
#terima kasih pada yg menegur


sayu, sebak bila aku mendapat berita mengejut ni...baru je semalam aku baca status fb & ig arwah...arwah sgt gembira dgn husband & anaknya...tak sangka pagi ni arwah pergi buat selama-lamanya...memang tergamam sekejap..jantung aku berdegup kencang...macam tak percaya...sorg lagi sahabat aku telah tiada...dlm usia yg cukup muda arwah pergi meninggalkan keluarga & sahabat-handai...


- PICTURE DELETED -
#terima kasih pada yg menegur


sepanjang mengenali arwah, peribadi arwah sgt baik, happy go lucky & kelakar...jarang melihat arwah bermasam muka ketika bekerja...senang bekerja dgn arwah...tak pernah dengar arwah merungut apabila di minta pertolongan...semua yg pernah bekerja  dgn arwah akan setuju dgn kenyataan aku ni... arwah sorg yg sgt baik...
teringat dulu kami masuk kerja pd bulan yg sama cuma beza seminggu...sama2 zero knowledge ttg kerja...kami sama2 duduk promote AHB...sama2 belajar ttg dunia kerja kami yg baru...byk aktiviti yg kami terlibat sama...explore race, boling, dinner...kadang2 kami beramai2 keluar tgok wayang bersama...seingat aku kali terakhir kami tengok wayang cerita ombak rindu bersama2 dgn arwah, kak mis & kak watie...
walaupun status arwah hanya pekerja kontrak tapi arwah sgt cekal &  kuat semangat bertahan hinggalah arwah diserap masuk sbgai pekerja tetap selepas 4 tahun berjuang...walaupun ditansfer ke tempat keje baru, arwah tak pernah melupakan rakan2 lama...bila ada masa, arwah pasti akan brtanya khabar...begitu la sifat arwah yg sgt disenangi ramai...
selepas berkahwen kehidupan arwah tersangat bahagia tambah pulak dgn kehadiran anak perempuan berusia 5bulan yg cukup comel...tapi kini arwah pergi buat selamanya...baby Dhia hilang kasih sayang mummy...& kami semua kehilangan sorg sahabat...cukup sedih & payah utk kami terima kenyataan bahawa arwah telah pergi buat selama2nya...


inilah status terakhir arwah yg sempat diupdate di FB & IG...sehari sebelum pemergian arwah...lihat pada caption arwah...seolah2 arwah sudah mengetahui umurnya tak panjang...status ni la yg meruntun hati kami semua....huhuhuhhu...


- PICTURE DELETED -
#terima kasih pada yg menegur


Al-fatihah...
NorHidayah Bt Norizan 
22/07/1986 - 25/09/2015
Semoga tenang di sana & ditempatkan di kalangan org2 yg beriman...
Kami di sini sentiasa mendoakan NorHidayah...
Kenangan bersama2 tetap tersemat rapi di dalam ingatan...

26 September 2015 | 3 KoMeN |
Selamat malam semua...entry hari ni aku melangkau tarikh dgn entry yg sepatutnyer aku update...bukan apa entry yg tu aku belum get ready materialnyer...melibatkan byk step tu yg aku up dulu entry ni...lgpun yg ni paling senang utk aku update...
marathon lagi...????...hehehehehe...dh memang passion aku...seyes kalau boleh setiap minggu aku nk berlari...best sgt walaupun penat...bukan apa, perasaan berlari tu memang lain sgt berbanding bermain permainan lain...once aku dh start berlari, aku akan sedaya-upaya menghabiskan larian...tak kira apa halangan pun aku akan pastikan kaki aku ni jejak ke garisan penamat...matlamat aku 1 je, aku yg mulakan larian, aku jugak yg akan tamatkan larian...tu prinsip aku...tak pernah menyerah...dari kecil lg aku tak pernah kenal erti berputus asa...ingat lg masa zaman persekolahan, aku jatuh ketika lari berpagar sdgkan peserta lain laju ke hadapan, aku bangun & berlari memberi saingan...mungkin aku tewas tapi semangat utk berjuang tu tetap ada...tu pengalaman yg aku tak boleh lupa sampai bila2...


Fit Malaysia Run ni adalah cetusan idea YB Khairy Jamaludin yg mana beliau inginkan semua rakyat Malaysia mengamalkan gaya hidup yg sihat...bermula di awal tahun, YB KJ telah menjelajah ke beberapa buah negeri lain & pada 13/9/2015 tiba giliran negeri Perak pula utk sihat bersama YB KJ...hehehehe...lokasi penganjuran telah diadakan di Dataran Bandaraya Ipoh...seawal jam 6.30 pagi aku dh tercongok kat situ...seyes mmg ramai giler...sesak...!!!..selain diadakan larian, turut serta ialah aktiviti berbasikal & booth2 pameran...


larian & berbasikal kali ni tela disertai seramai lebih kurang 15ribu warga Ipoh...woww..!!!..mmg ramai sampai penuh dataran...ikutkan jadual septutnyer pukul 7 pagi dh start larian tapi mungkin kali ni terlalu ramai sgt sampaikan masa pelepasan pun terpaksa dilewatkan sikit...pelepasan dimulakan dgn yg berbasikal kemudian baru la para peserta larian dilepaskan...


starting larian mmg agak sesak sampaikan susah utk aku mengorak langkah...ramai yg berebut2 utk ke depan...risau aku kalau2 ada yg terjatuh...utk beberapa ketika aku terpaksa berjalan memandangkan keadaan agak sukar utk aku maintainkan tempo larian...sampai 1 jarak aku ambik langkah berani mencelah ke ruang2 kosong utk maju ke hadapan...breathing aku masih terkawal...kaki jugak masih dlm keadaan stabil...
3km setengah, pernafasan aku mula tergangggu...dada rasa ketat...agak susah utk aku bernafas normal...aku mula slowkan rentak larian...makin lama aku terpaksa berjalan perlahan apabila dada semakin sakit...aku risau kalau aku terus berlari, aku akan pengsan kekurangan oksigen...so langkah terbaik aku berjalan perlahan...lgpun aku dh jauh tinggalkan peserta lain ke belakang...biar la mereka mengejar aku pulak...& ketika ini la mula keluar mcm2 motivasi dlm fikiran aku...mula keluar mcm2 teknik yg aku baca di internet...aku pratikkan...


berbekalkan semangat takkan gentar, aku start larian semula...ketika tu tinggal jarak 1km lebih utk ke garisan penamat...aku nekad, non-stop aku berlari memintas balik peserta yg telah mendahului aku tadi...berkat kegigihan tu la aku berjaya menamatkan larian...rasa tersangat puas hati....



dgn catatan kurang dari sejam utk 5km sebenarnyer bukan la yg terbaik...aku yakin boleh buat lebih baik dari masa tu...tapi ada kisah disebalik catatan masa tu...aku amat berpuas hati kerana tanpa training 2 minggu...aku cuma mengharapkan pada aktiviti renang utk mengawal pernafasan aku serta jungle trekking utk stamina kaki aku saja...tu la preparation aku utk marathon kali ni...lgpun aku kepenatan baru balik dari holiday...mmg 1 cabaran utk aku kali ni & aku berjaya...



tamat larian para peserta diberikan breakfast pagi & sementara menunggu ketibaan YB KJ yg berbasikal bersama2 dgn MB Perak, para pengunjung di persembahkan zumba di pentas utama...aktiviti2 booth lain jugak berjalan lancar...semua berkaitan dgn kesihatan...rugi sape yg tak dtg join...next year kalau diadakan lagi memang aku akan turut serta lagi...



ketibaan YB KJ & MB Perak berserta yg lain disambut meriah oleh warga Perak...bukan tu saja YB KJ & yg lain2 turut berzumba di pentas utama sebelum merasmikan Fit Malaysia Fit Perak...mmg happening sgt...warga Ipoh mmg sporting habis...aktiviti di dataran diadakan sehingga ke malam tapi aku tak la nk tunggu...aku balik awal...nak rehat...hehehehe...
16 September 2015 | 0 KoMeN |
Entry kedua utk hari ni ialah tentang teambuilding yg telah diadakan oleh ex-office aku kat Penang pd 29/8/2015...kali ni aku dijemput utk bersama-sama meriahkan aktiviti...committee telah memilih Pulau Jerejak sbg tempat utk ber'teambuilding'...seberang Penang je...hehehehe...sebagai ex-staf kat Penang memang aku teruja sgt bila dpt join aktiviti mcm ni...maklum la dpt berjumpa semula dgn kawan2 lama...seyes baru je berapa bulan pindah aku dh rasa rindu sgt dgn geng2 kat sana...
aku bergerak dari Ipoh seawal 5 pagi...memang ngantuk & penat sikit tapi demi memenuhi janji dgn teman2 yg lain aku gagahkan jugak diri yg tak berapa nk gagah ni...hahahahaha...aku tiba di sana tepat jam 7 pagi...aku terus ke branch lama utk ambil t-shirt & berjumpa dgn kawan2 lama...adat org yg baru pindah, macam2 soalan keluar...jenuh jugak nk jawab...semuanya soalan yg sama...best ke tak tempat baru...???...& jawapan aku mesti la .........P & C.........hehehehehehe...




selesai sesi mengagihkan t-shirt serta beg, kami berhimpun di hall branch utk mendengar sikit taklimat dr pengerusi committee & bos...ramai staf yg tak dpt turut serta dlm aktiviti kali ni...mungkin kerana cuti berangkai, ramai yg dah ada plan lain bersama keluarga...mcm biasa sebelum berangkat, kami beramai-ramai bergambar kenangan depan branch...



perjalanan dari branch ke sini, kami perlu melalui jambatan kebanggaan warga Pulau Pinang sebelum berkumpul semula di jetty jerejak...kali ni tiada bus, semua sendiri2...ada yg car pool...mcm aku yg buta jalan area pulau harus la menumpang org...hehehehehe....



agak lama jugak kami menunggu boat yg akan membawa kami ke destinasi...tah apa yg lambat sgt pun aku tak tau la...kesempatan yg ada ni la ramai yg ambik peluang berwefie...tak sah kalau tak bergambar group ni...hahahahahaa...



kami di pecahkan kepada 3 group utk menaiki 3 buah boat berasingan...perjalanan ke Pulau Jerejak mengambil masa dlm 30minit jugak la...nak kata panorama cantik, pada aku biasa2 je sbb bukannyer jauh pun daratan dgn pulau...air lautnyer pn bukan kebiru-biruan lagi...huhuhuhu...


sampai je kat resort, kami disambut oleh para pekerja resort dgn hidangan minum pagi...kene isi perut dulu sebelum boleh mulakan aktiviti...selesai sarapan, semua berkumpul di dataran utk buat senaman ringkas...terdapat jugak perubahan pada group...dari 7 group, kini jadi 5 group saja...ramai yg tarik diri di saat2 akhir...tak apa la, janji yg datang enjoy...just for fun...


selepas taklimat ringkas, ni la aktiviti pertama yg perlu aku laksanakan...setiap ahli kumpulan perlu melakukannya utk mendapat markah...aku & ahli group semua berjaya...gayat jugak bila ada kat atas...tapi aku buat relax je...malas nk fikir sgt...kalau fikir gayat mmg akan gugup...so slumber sudahhhh....tengok picture aku tu, siap boleh senyum lebar lagi time turun tu...hahahaha...


yg ni aktiviti kedua...wall climbing...1st time aku try & berjaya sampai ke touch point...mula2 tengok mcm tak mampu je nk buat...kecut perut aku tengok org lain buat tapi aku kuatkan semangat...aku yakin aku boleh buat...bila dh panjat, senang je rupanyer...kalau nk panjat ni memerlukan kekuatan tangan & kaki...kita kene tarik & lonjak badan kita...kalau badan berat susah jugak...dlm group aku, ramai yg tak berjaya sampai ke touch point & ada yg tarik diri awal2 lg...terpaksa la aku & sorg lagi ahli group panjat utk 2 kali...agak menggeletar jugak tangan aku bila turun dari atas...tu semua tak penting, yang penting sempat aku posing dulu sebelum turun dari atas...weeee....


aktiviti ketiga pulak kene ke tepi pantai...permainan biasa2 je...lari dlm guni, lari guna tali & boling kelapa...part yg paling kelakar mesti la lari dlm guni...aku dh tinggi melampai, guni pulak kecik ambik jatuh 2 kali...hahahaha...yg lain pun kelakar jugak...untung la sapa yg rendah kecik molek, laju je lari...hahahahaha...cabaran pada boling kelapa...seyes seksanyer nak jatuhkan botol guna buah kelapa...lain yg aku baling, ke lain pulak buah kelapa tu pergi...mcm hampeh...!!!


tamat semua aktiviti, kami semua ke dewan utk menikmati makan tengahari...sedap jugak lauk2 yg disediakan...sambil2 makan tu, aktiviti bergambar tetap diteruskan...kemudian diadakan sambutan hari jadi staf utk bulan Ogos sebelum upacara penyampaian hadiah kpd pemenang...yg bestnyer group aku yg last sekali...hahahahahaha...tapi apa kesah...hamper yg kami dpt sama besar je dgn yg lain...selesai semua, diadakan aktiviti bebas...aku & beberapa org staf lain semua terjun ke kolam renang...time ni la nk lepaskan rasa gian berenang...heheheh...semua dok seronok main tarik2 staf masuk kolam...ada jugak yg tak sporting...duduk dlm dewan je...takot kene tarik la tu...heheehehehe...


mcmna pergi, mcm tu la balik...kami naik 3 buah boat berasingan...mcm2 gelagat...yg penting semua kepenatan...aku pulak happy ja...best sbb dpt berkumpul balik dgn kawan2 lama...tu yg buat aku seronok dgn group ni...


ni la picture kenangan terakhir kami sebelum balik...mungkin jugak yg terakhir bagi aku...sape tau kan lepas ni tak boleh jumpa lagi...tapi aku harap akan ada rezeki lagi aku join dgn BM group ni...memang the best ever...the boommm...!!!

*actually byk lg picture tp masih belum dpt lagi...aku update setakat yg ada je la...huhuuuhuhu







| 1 KoMeN |
Assalamualaikum semua...salam selasa...hari ni aku masih bercuti...masa utk berhibernasi otak ni...hahahaha...hari ni aku nk marathon entry...byk sgt dh tertangguh...material byk tp di sebabkan masa & sikap yg di panggil pemalas ni la jadinyer...tangguh....!!!!!..
so bila dh cuti ni aku nk guna sepenuh masa aku utk update balik cerita2 hidup aku ni...at least tak la berlambak sgt yg pending nnti...hehehehe...
cerita pertama utk entry marathon hari ni ialah berkenaan marathon jugak...event yg di adakan pd 16/8/2015 di menara MPSP Penang...gegeh aku turun ke tempat lama aku...terubat rasa rindu dgn tempat lama...kebetulan pulak event kali ni betol2 dekat dgn rumah sewa aku...so tak ada la problem utk aku ke sana...mmg dh familiar....


utk marathon kali ni aku terpaksa check-in hotel...nak menumpang rumah sewa lama segan pulak...walaupun ex-housemate masih stay kat situ tapi rasa segan tu tetap ada...heheheh...so aku pilih hotel yg paling dekat iaitu sekitar Bandar Perda...E-Red Hotel, murah & selesa sgt...aku puas hati....ala setakat nak stay 1 malam je pn...tapi mmg aku suka hotel ni...aku check-in pn dh petang, lepas tu keluar jalan2 kejap tengok tempat2 yg pernah aku singgah dulu sepanjang aku menjadi anak perantauan...yg bestnyer aku p cuci kete kat tempat aku selalu pergi..mcm Ipoh tak ada tempat basuh kete je...hahahahah..balik hotel aku rehatkan badan je...esok nk kene bangun awal & berlari...


marathon kali ni bukan sekadar berlari utk 7km tapi jugak para peserta kene berlari naik tangga setinggi 16 tingkat bersamaan dgn 412 anak tangga menara...1st event aku cuba...dulu ada niat nk try tower KL tp belum rezeki sbb lambat register...frustttt...!!!!...actually ni event kedua aku dlm tahun ni selepas marathon Malaysia Breakfast Day with Milo...selepas tu aku terpaksa stop larian aku demi kaki aku yg injured...sedih giler...!!!!..doctor nasihat aku utk rehat plg kurang 3 bulan tapi kalau nk betol2 sihat setahun supaya muscle yg terkoyak tepi lutut dapat recover dgn baik...aku ni kategori ketegaq bak org penang kata...hahahahaha...cukup 3 bulan rehat aku register utk MPSP Tower Run ni...hahahahaha...


seawal 6pagi aku dh bangun utk marathon kali ni..lgpun smlm bukan lena sgt...mungkin sbb tempat baru, mata tak mahu lelap betol...gagahkan jugak la diri ni...huhuhuhu...dari hotel ke menara tu tak la jauh mana pn...ramai yg dh start menunggu...ada yg tengah warm-up, ada yg baru sampai, ada yg tengah register...aku terus register utk dptkan gelang larian...sambil2 tunggu ketibaan tetamu VIP, aku warm-up sikit2 supaya kaki tak terkejut bila berlari nanti..tu penting...jgn sesekali berlari tanpa buat reggangan...bahaya...huhuhuhu...makin ramai yg dtg memenuhi luar menara...lebih kurang pukul 6 lebih tetamu yg ditunggu pun tiba...sementara nk menunggu pelepasan sempat jugak VIP @ Dato Bandar beramah mesra dgn para peserta tak terkecuali aku...kebetulan je tu sbb aku berdiri betol2 tepi tu...hehehehehe...pukul 7 pagi semua peserta bersiap sedia utk dilepaskan...aku yg berada di baris depan mula rasa gugup...entah kenapa tiba2 jd mcm tu...aku just ignore je...nk fokus pd larian...sebaik di lepaskan aku mula mengorak langkah dgn baik...cuba kawal larian supaya tak terlalu laju, tak terlalu perlahan...pernafasan pn aku cuba control...risau jugak kot2 semput kat tengah jalan nanti...


patut la jantung aku tiba2 berdenyut laju...ada benda nk jadi...baru masuk 3km pertama aku dh mula susah nk bernafas...hidung aku tersumbat...mungkin disebabkan tido tak tetap smlm...huhuhu...nak tak nak aku terpaksa perlahankan larian & akhirnya berjalan setapak demi setapak...sedihnyer time tu tengok org lain laju ke depan...hhhmmmmm....tak pe aku boleh buat...aku pujuk hati aku...aku yakin boleh habiskan larian...perlahan2 aku mula berlari2 anak...tak laju sgt...aku terpaksa guna teknik bernafas ikut mulut...kebetulan pulak berselisih pulak dgn ex-housemate lama yg sama2 join event...laju je dia lari ke depan..nak kejar mmg tak dpt la...huhuhuhu...aku biarkan dia berlari & fokus kat diri aku ni...agak aku tak mampu nk berlari, aku berjalan semula...kemudian sambung berlari sikit demi sikit...akhirnya berjaya jugak sampai kat bawah menara...time utk naik tangga pulak...starting naik tangga aku agak bertenaga hingga la ke tingkat 10, aku mula semput...terasa loya & haus yg teramat sgt...tiba2 aku rasa pening sekejap..mungkin sbb pengudaraan yg tiada tambah pulak tangga yg sempit & tertutup, aku jadi kekurangan oksigen...huhuhu...aku rehat sekejap di tingkat 10 sempat lagi aku mintak air kat adik bulan sabit merah tu...tapi tak ada rezeki, dia pn tak ada air botol...huhuhu...lastnyer aku berlari keluar ikut pintu pergi ke toilet tepi tu minum air paip...legaaaa...!!!!!...ni la kenangan paling sadis aku dlm sejarah marathon...hahahahaha...lepas teguk air paip baru la aku bertenaga semula & terus berlari menuju ke puncak menara....


dgn catatan masa ni aku sgt berpuas hati...training tak sampai 2 kali + kaki aku pulak baru baik dr injured, rekod ni dh cukup baik utk aku...syg sgt kat kaki aku, tak meragam masa berlari cuma aku pernafasan aku...tapi aku yakin boleh buat lg baik dr masa ni...kat atas menara aku jumpa dgn ex-housemate...sembang2 dgn member2 dia...lepas tu turun utk ambik breakfast & cdgnyer kami nk tunggu utk cabutan bertuah tapi di sebabkan lama sgt, malas la aku nk tunggu...lgpun aku kene check-out pukul 12tgahari...kami berpisah setakat itu je la...btw catatan terbaik utk marathon kali ni ialah 30minit...giler ahhhhhh...!!!


bertambah lg koleksi baju t-shirt & medal aku...aku dh boleh senyum lebar sbb dh boleh berlari sperti selalu...tapi aku still kene jaga kaki aku risau cedera lama berulang....utk marathon kali ni aku amat berpuas hati...Insha Allah kalau ada rezeki lagi aku pasti join tahun depan...tak sabar pulak utk next marathon...hehehehehe...


15 September 2015 | 0 KoMeN |
Wahhh gempaq je...Princess Elsa bergambar dgn aku..hahahaha..tu la perangai si kecik ni..berangan nk jadi Princess Elsa...memang hebat penangan filem Frozen xpcially kanak2...semua nk jd mcm Elsa...baik baju, kasut, beg sampai la ke rambut nk sama mcm Elsa...kadang2 rasa kelakar pn ada...zaman kanak2 penuh dgn fantasi...sama je dgn aku dulu...dh nama pn budak2 apa lg yg nk difikirkan melainkan berangan...bukan tahu pn yg realitinya mcm langit dgn bumi...hahahaha
hari ni aku cuti, time ni la si kecik nk kacau pn..maklum la main sorang2 tak ada geng...aku la penemannya...tengok je la aksi Princess Elsa ni, spontan je...pantang nampak camera...mcm2 mimik muka ada...sekali-sekala mcm ni seronok jugak...bukan selalu boleh melayan si kecik ni...
















ni la aksi kami berdua depan camera...nak kata candid pn bukan tp yg pasti mmg spontan dr si kecik tu...aku ikut je la...hahahaha...
orite, cukup setakat kali ni...next time aku update lg...masa utk merehatkan otak...holidayyy....!!!!!!..yeayyyy...!!!!!
08 September 2015 | 0 KoMeN |
Assalamualaikum...lama aku tak update blog...terasa rindu nak update...kesibukan kerja & aktiviti aku yg agak padat buatkan aku terasa seperti kehidupan harian aku mcm retis la pulak...hahahaha...belum jadi retis dh busy memanjang..kalau betol2 jd artis aku tak tau la mcmne life aku nanti...wekkkk perasannnn...!!!!
banyak citer aku nk share kat sini tapi peluang tu terbatas...bila penat melanda mula la aku tak ada mood nk berblogging ni...huhuhu
sama mcm org lain, hari2 biasa aku bekerja...malam masa utk aku rehat...hari minggu pulak time utk aku bergumbira sama ada dgn family @ pun kawan2...
entry kali ni pasal aktiviti malam minggu kami yg tak dirancang sebenarnyer...malam minggu bosan duduk rumah, kami pun keluar la lepak sekitar Ipoh je..mcm biasa, muka 3 sekawan ni la yg selalu merayap malam...hahahaha...malam tu kami keluar dinner bersama & terus lepak kat KTM Ipoh...


selalunyer malam2 minggu ni ramai je yg 'berpeleseran' kat KTM Ipoh ni...memang happening tapi malam tu mcm 'kureng' sikit...so kami decide tukar location ke Kinta River Front...sama jugak mcm kat KTM Ipoh jugak...tak ramai sgt org...mungkin sbb baru lepas hujan...bosan jugak ni...hhhmmm...


yang kami tak tahu & tak sangka rupa2nyer ada event kat Taman DR...semua org tertumpu kat sana...no wonder la...so kami pun ke sana yg kebetulan terletak bersebelahan je dgn Kinta River Front tu je...pergghhhhh, ramai giler org...ada mini konsert HUJAN...memang patut la ramai org berkumpul tak berganjak...kami histeria la....hahahahaha...terlonjak2 dgn penonton lain...mmg terasa muda sentiasa la...kahkahkahkah...havoc & happening...kumpulan HUJAN mmg bijak communicate & manipulate audiens dgn lagu2 dorg yg sgt2 menangkap telinga...hujan yg baru berhenti terus berhenti dgn adanyer kumpulan HUJAN...arrgghhhhh mmg giler la malam tu...habis sakit2 kaki aku...hahahaha...sejak2 balik ke tempat asal ni ada je aktiviti malam aku...bak kata mak aku, tak pernah lekat kat rumah...kahkahkahkah...tak kisah la janji aku enjoy dgn life aku...dr aku duduk fikir benda yg remeh-temeh baik aku happy2kan diri aku ni...release sikit serabut otak ni...


sini aku upload sikit video persembahan kumpulan HUJAN...lagu terakhir malam tu...mmg enjoy habis...muda selalu...hehehehehe...

#maaf lama tak update blog...



06 September 2015 | 2 KoMeN |