twitter

salam semua...
mungkin agak lambat aku post entry ni tp ni saja masa yg aku ada utk menaip...selalunyer aku tak berupaya nk menaip bila tahap kemalasan menguasai diri ini...hahahaha...
tepat jam 12.01 pagi, 1 mac 2012, genap umur aku 27 tahun...naik 1 lg angka tahun ni...tapi aku masih mcm ni...sama jer...huhuhu..di saat jarum jam berdenting aku sdg bersedia di depan chicken chop di restoran puncak mutiara kg pelet...hehehehehe..hari ni cousin aku belanja makan...kalau ikutkan hati aku cuma nk stay kat rumah je tp dia beria2 nk celebrate, so aku ikut je la...thanx banyak2 sbb sudi belanja aku..walaupun tak semeriah party yg diadakan secara besar-besaran tp cukup bererti bg aku sorg pendatang...huhuhuhu...esoknyer brtalu2 msg aku dpt dr mak & kawan2 terdekat...terima kasih pd yg mendoakan kesejahteraan & kebaikan hidup aku...hanya 'DIA' yg mampu membalasnyer...bersyukur kepada TUHAN ssb mengurniakan aku insan2 yg menyayangi aku spjg aku bernafas di muka bumi ini...aku cukup bersyukur...harapan aku, semoga mereka semua terus dilindungi & diberkati oleh Allah swt...amin...
selang beberapa minggu, office aku buat sambutan birthday utk staf yg lahir pd bulan januari, februari & mac...ada 5 org semuanyer...cukup simple tp meriah...terima kasih pd semua yg merancang jamuan tu...
bulan mac semakin kepenghujungnyer...aku masih berusaha mencari kebahagiaan & kegembiraan dlm hidup aku...aku masih lg mencari keberkatan dari Illahi agar hidup aku lebih terurus & lurus...aku tak pernah berhenti mencari & terus mencari hingga aku temuinyer...insyallah...
hhhmmm.....tak tau nk taip apa dh..mata dh mula berkedip2, pedih..dh ngantuk la tu..hehehehe...esok keje..aku rasa sampai sini la utk entry kali ni...kita jumpa lg di lain masa...
salam sayang dari Saif HaQiem....muahhhhhh....


19 March 2012 | 0 KoMeN |
syukur alhamdulillah, genap 27 thun aku bernafas di bumi ciptaan Allah ini & selama itu jugak aku tabah menyusuri erti kehidupan..semakin luas aku melihat dunia, semakin kecil aku merasakan diri ini..
terima kasih tak terhingga buat ayah & emak yg tak pernah mengenal erti lelah mbesarkan aku, juga buat adik-beradik yg mbesar bersama2 diri ini..aku sayang keluarga aku..
buat Geng Budak Biadap, terima kasih kerana mjadi teman merangkap sahabat aku selama ini..tak dilupakan schumi & joe..susah senang kita tumpang berlindung bersama..semoga kekal abadi persahabatan kita..turut diingati kawan2 yg mengenali diri ni secara langsung @ tidak langsung, terima kasih aku ucapkan kerana sudi mjadi kawan aku..aku sayang semuanya..
dlm setiap nafas ini, tiada apa yg aku harapkan melainkan gigih & kental meredah kehidupan sambil mengalas impian & harapan..biar kejam mana hidup ini, aku akan terus melangkah walaupun sendirian kerana aku percaya hanya Tuhan yg tahu setiap jejak langkahan aku..semoga diri ini diberkati selalu..insyallah...
| 0 KoMeN |