twitter

assalamualaikum...salam tahun baru...mungkin agak lewat utk ucapan itu tapi masih terasa lagi sambutannyer..kan..kan..kan..mmg lama giler aku tak update blog aku ni..bukan dah lupa password tp aku agak malas utk menaip...hahahahaha..tapi hari ni aku rajin sbb aku rindu dgn blog aku ni...sepanjang aku tinggalkan blog ni macam2 yg aku lalui...ada suka, ada duka..gembira & duka silih berganti..hari ni aku cuba utk share citer2 yg telah aku lalui spjg aku mendiamkan diri..
kita mulakan dgn kehidupan seharian aku...utk pengetahuan semua, kehidupan aku masih seperti biasa..masih seperti dulu..tak berubah..dunia aku cuma kerja dan rumah..kalau aku cuti panjang, aku akan balik kampung..time tu la boleh enjoy lepak2 dgn group budak biadap...hehhehehehe..ada je plan kami...p sana la, p sini la..melepak je kitaorg ni...hahahaha...tapi tu citer sebelum tibanyer bulan disember..after bulan disember aku kenal dgn sorg member ni..regular customer tempat aku keje..tak sangka pulak otak dia giler2...boleh pulak masuk otak aku...kitorg pn jdi member kamcing...dia la yg selalu bawak aku melepak kat area sini..kalau dulu aku jarang keluar rumah tp sekarang ni aku tak lagi seperti dulu...hehehehe..enjoy jugak kalau lepak malam2 buta ni...kahkahkah...apa2 pun aku gembira dgn life aku skrg ni...
dunia keje aku pulak...hhhmmm....mcm tu la..aku pun malas nk citr panjang2 pasal keje aku...diam tak diam genap sethun dh aku keje kat sini..dalam benci2, tak nak keje, malas2, setahun jugak aku bertahan..aku pun dh malas nk fikir pasal keje aku..juz follow the flow...hari ni keje utk hari ni je..esok dh citer lain..aku malas nk fikir sgt..huhuhuhuu...tahun ni aku dapat la merasa uniform baru...nmpak smart sgt..hahahah...(mati la kene kutuk...)..
bulan november lepas aku & group budak biadap buat pertama kalinyer kami p holiday ke pulau pangkor..punyer la payah nak merancang lastnyr menjadi jugak hajat kami nk bercuti ramai2...walaupun tak complete group kami tapi sekurang-kurangnyer plan yg dh bertahun2 kami rancang menjadi jugak..punyer la susah nk rancang holiday ni..byk betol halangan & dugaan..tapi alhamdulillah, akhirnyer destinasi pertama kami ialah pulau pangkor..wweeeee.....seronoknyer...enjoy...relax sgt...mmg tak ingat apa dah bila p holiday...enjoy sakan..3 hari 2 malam yg menyeronokan..tenang je otak..malam tu kami buat suprise birthday utk khaer..wahhhh...kebetulan betol...sepanjang holiday, mcm2 aktiviti kami buat...sakan habis...bergambar jgn cakap la..giler tak bergambar..hahahahaha..seronok..ni tengah plan nk buat trip ke tempat lain pulak..harap2 tak ada apa2 yg menghalang & harap2 jugak semua group budak biadap dpt join sekali kali ni..insyallah...
last month aku p melawat bekas cikgu aku masa form 4...after 8 tahun baru la kami dapat berjumpa semula..lama tuuuuu...dah mcm jejak kasih je..hahahah..aku p dgn member2 budak biadap..khaer, diela, qiera..pagi2 kitaorg gerak ke taiping..mula2 tu p kaki bukit maxwell hill (bukit larut)..perghhh ramai giler org..tiket naik ke atas bukit sold out pukul 8 lg..teringin jugak nak naik atas..dorg kata best..tp hari tu aku juz bergambar sakan kat kaki bukit je la..(tak sah kalau tak brgambar kan....)then terus gerak ke taman tasik taiping..time utk berkelah tepi tasik...yaaahhooo....best giler..semua org tengok je kitaorg dok atas tikar makan tepi tasik..mesti dorg kata kitaorg buang tabiat..tapi kami AKK 'ada kami kisah'...hahaha..makin lama makin ramai pengunjung..& yg bestnyer makin ramai yg dtg bwk tikar makan tepi tasik...hahahaha..lepas kenyang time utk tunjuk bakat...hahahaha..posing habis kat tepi tasik siap bawak payung lagi...hahahaha...(tak sah kalau tak bergambar kan...hahahaha...)penat bergambar kitaorg pun bergerak ke rumah cikgu rozana..cikgu pun dah berkali2 call suruh dtg rumah dia...(rindu kat kitaorg la tu kan...hehehehe..)sampai je..perghhh...rasa mcm mimpi je jumpa balik...mmg jejak kasih la kitorg dgn cikgu..dok sembang2 baik punyer kat rumah cikgu..semua citer keluar tambah2 kenangan masa kat sekolah..lawak2...yg bestnyer cikgu ingat lagi semua kenangan dgn kitaorg..semua dia citer balik...yg baik, yg agak memalukan pun terselit...(merah muka jap...huhuhuhu...)cikgu belanja makan pizza + buah-buahan tempatan + cendol..tq cikgu..hehehehe...lepak2 then time utk bergambar (bergambar lagi...tak sah...!!...hahaha..)lama lepak, kami pun mintak izin balik...dah lambat sgt...nnti cikgu kata kami tak reti2 nak balik pulak...hahahahaha..(pandai2 je aku ni...)..
dalam 2,3 bulan ni ada hari2 yg sungguh indah & ada hari2 yg tak berapa nak cantik aku lalui...ada lg citer yg aku nk share tp rasanyer cukup setakat ni je dulu..terasa malas la pulak nk menaip dh...hahahahaha...nanti next entry aku up picture2 aku & group budak biadap...gempaq habis...(perasannnn....)hahahaha..
sebelum aku mengakhiri warkah tak bersuara ni, aku nk ucapkan tq banyak2 kat viewer yg menyinggah ke blog aku ni...walaupun tak sekerap dulu aku update blog ni tapi aku sedaya upaya utk berkongsi citer dgn semua...aku masih sygkan blog aku ni...sampai disini dulu..jumpa next entry...salam sayang dari aku, tuan blog...muahhhhh....
09 January 2012 | 1 KoMeN |