twitter

**DELETED**
23 August 2011 | 0 KoMeN |
pergghhhhh....!!!!!....


assalamualaikum...baru bg salam...hehehehe...lama giler tak update blog aku ni...bersawang dgn labah2...hahahaha...


bukan tak nak update tp sibuk..blik keje je penat...maklum la dh keje kat tempat baru...huhuhu..byk benda yg berlaku semenjak aku jrg update blog ni...tak sempat nk share...so byk la yg terlepas...hahahaha...tak kisah la..asalkan aku tak lupa blog aku ni..kannnnn....


bulan puasa datang lg...kali ni bulan ramadhan jatuh lg di bulan ogos...bulan yg penuh dgn kesedihan bg aku...walaupun dh 2 tahun berlalu tp kesannya masih aku ingt sampai ke hari ni...


al-fatihah buat arwah amir...semoga kau tenang di sana...semoga kau sejahtera di atas sana..aku sentiasa doakan yg terbaik utk kau...pengorbanan kau terlalu besar..semoga Tuhan merahmati diri kau...insyallah...amin...buat ash, semoga sihat selalu..aku doakan ingatan ko pulih seperti biasa...aku tau kau tak ingat lg aku sape..tp aku tetap doakan utk diri kau...utk khai, semoga diberi kesihatan yg lebih baik...hidup gembira dan bahagia...aku doakan utk diri kau selalu...hope ikatan persahabatan kita kekal utk selamanyer...insyallah...


keje baru aku...hhhmm...permulaan hidup baru aku...mmg payah & menderita tp aku tahan & sabar je...nak buat mcmne dh tu yg aku pilih..dulu terkinja2 sgt nk keje kat situ..skrg rasakan la..padan muka...tahan je la....huhuhuhu...tp alhamdulillah, sejak keje kat situ rezeki tak pernah putus..aku masih berupaya bg duit kat parent aku, bayar hutang...sara diri sendiri...huhuhuu..


dlm tahun ni aku sdg menanti berita baik dr 1 of company...tak sabar...harap2 berita yg aku terima meenggembirakan & tak menghampakan aku...aku dh usaha dgn gigih utk ni...huhuhu...


pe lg ek nk tulis...???..rayer tahun ni, aku sambut secara besederhana je...walaupun dh keje, aku kene jugak brjimat cermat...utk masa depan yg belum pasti lg...bukan kedekut k...hehehehe..


tu je kot citer aku kali ni..next time update lg...


daaa....love u.....


wasalam....
21 August 2011 | 1 KoMeN |