twitter

salam...
hepi chinese new year...walaupun aku tak sambut tp tak salah rasanyer aku wish utk member2 aku yg berbangsa cina...kita kn serumpun...1 malaysia...
aku skrg ni sedang berehat kat umah..balik cuti...hhhmmm..dh balik umah ni rs tenang je...tx mcm aku duk kl..sedih memanjang..huhuhuhu...sampai hari ni aku tx dapt cr lg nape aku rasa mcm tu..setiap kali pergi & balik keje aku msti lalu tmpat2 yg buat aku rs sebak..kdg2 terEMO sekejap..tah la...nak tx nak, aku kene jgak lalu kat tempat tu sbb aku mmg guna public transport situ...korg msti tertanya2 nape aku bleh rasa mcm tu sekali...aku tx da jawapn utk soalan korg tu sbb aku sendiri tengah tercari2 jawapannyer tu...aku berharap tx lama lg aku akan dapat jawapannyer...susah la kalau hidup diselubungi rasa sedih je...penat aku...huhuhuhu...TUHAN tolong aku......!!!!! buang rasa sedih itu...!!!!
keje sekarang..??..tx tau nak cakap macamne...aku sedang cuba menyesuaikan diri...cuba bg peluang kat diri aku utk mencuba sesuatu yg baru..sesuatu yg aku tx impikan..sesuatu yg aku tx harapkn...tapi aku cuba bg peluang utk aku meneroka bidang baru...harap2 semuanyer berjalan dgn lancar...member2 keje..??hhhmmm...ada yg mula menunjuk belang dgn aku...part ni yg aku kene berhati2...dgn aku jgn nk main2..jgn cuba nk memperendah2kn aku yg sedia tinggi ni...buruk padahnyer nanti...ada jgak yg mula mengundang kemualan aku utk melayan...jgn sampai 1 hari nanti aku langsung tx pandang muka mereka sbb benci yg teramat sgt...hhhmmm...tp tx semua member keje mcm tu..hanya segelintir...disbbkan dorg ni, rosak pulak susu sebelanga..hahahaha..ada jgak member keje yg very spportive...baik...helpful..tx di nafikan..aku senang dgn dorg ni...hidup aku senang je..sekali org tu buat baik dgn aku, 1000 kali aku buat baik dgn dorg...tp sekali aku dh terkene, jgn harap peluang kedua dari aku...simple je kn...buat pe nk pening2 kn kepala pk pasal org yg tx mendatangkan keuntungan ni...betol tx...???hah..!!!penat...
sekarang ni, aku dalam proses nk cr bilik sewa pulak...kalau boleh yg dekat dgn public transport & senang nk ke tempat keje...so far aku dh mula cari2 & dh dpt tmptnyer...cuma belum cr bilik sewa..lepas ni ada la privacy sikit...huhuhuhu..
kehidupan peribadi aku pulak...hhhmmmm...RAHSIA....bukan utk di kongsi dgn public...hehehehe..
ok la...cukup sampai di sini...next time aku update lg blog aku...
chou chin chou...salam sayang utk semua...
SaiF'4eveR
satu keinginan di atas keinginan yang lain...
14 February 2010 | 0 KoMeN |