twitter

tak tahu nape aku jadi macam ni...hari ni seperti serba tak kena, serba tak menjadi...macam ada benda yang aku tak puas hati tapi tak terluah dari hati...aku tak tahu macamne nak luahkan & kat sape aku nak citer...dalam blog ni je la tempat aku berkongsi citer..biarpun tak sepenuhnyer tapi sekurang2nyer aku ada tempat utk mengadu...hari2 yang aku lalui makin kurang ceria..makin hambar...salah aku ke?? @ salah keadaan sekeliling??..aku pun tak tahu...yang pasti aku semakin galak menghitung hari utk habis kan program ni...tu je yang aku fikir sekarang ni...huhuhuhu...
takboleh nak taip banyak2..aku nak cepat..kelas nak start dah..later aku update lagi..TQ pada yg selalu view aku punyer blog...see later...chaoouuu...!!!!
SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
29 October 2009 | 0 KoMeN |
last week aku, ezad, bob, sam & apex p ke Sungai Kanching...saje je nak merasa p mandi kat sungai tu...alang2 dah dekat dengan tempat tinggal kita orang, baik pergi..kalau tak bila lagi nak merasa...kami gerak dalam pukul 4 petang & sampai sana dalam 15 minit macam tu la...sampai je kene bayar RM 1 sorang...mahal jugak...kalau kat tempat aku, 50 sen je...huhhuhu..dari bawak kami menapak sampai la ke kolam kat atas..penat jugak...sepanjang jalan ke atas ada penyambut tetamu..monyet2 brmacam size sedia menyambut tetamu yang datang..bagus betol sungai kanching ni...tapi menakutkan aku je sebenarnyer...risau kalau2 dia terkam...hehehehehe...sampai je kolam kat atas, kami duduk jap melepaskan lelah...semput aku jalan kaki naik ke atas...atas dari kolam tempat kita orang mandi tu ada lagi air terjun tapi tak larat la nak menapak ke atas...tinggi sangat...huhuhuhu...kat kolam tu ramai jugak yang mandi..maklum la hari cuti, ramai la yang datang...aku pun sempat la cuci mata kejap..best...hehehehe...kami mandi2 kat kolam tu kejap...sejuk betol...menggigil aku...lepas kecut semuanyer, kami pun turun balik & hujan pun turun sekali...balik je, semua terbongkang penat...tido...hahahaha...
esoknyer, aku keluar p KL dengan ain, sarah & imah...saje keluar nak cari barang sikit..dorang pulak nak cari kasut la, baju la..segala macam nak beli..yang jadi mangsanyer aku & imah..kene tunggu lama...lenguh kaki aku..huhuhuhu...lepas p sogo, kami makan kat KFC, then p ke maju junction...lepas tu p pulak jalan tar, nak cari kasut dorang ni...dah sampai sana, tak reti pulak nak cari jalan balik..hahahahaha..lastnyer aku pun meringan2kan la mulut bertanya orang...dalam pukul 6 kami pun sampai la ke destinasi cinta..hehehehe..balik aku tido kejap..penat siot, 2 hari berturut2 keluar...dah la esoknyer ada kelas...
tu je kot yang aku nak share utk entry kali ni..next time aku update lagi citer aku...ok semua adiossssssssss....
lupa pulak, hari ni aku dah kene balik ke resort...malasnyerrrrrrrrrrrrr...arrrgggggghhhhh...!!!!
SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
18 October 2009 | 0 KoMeN |
aku baru je sampai rumah...dapat cuti 2 hari sempena perayaan deepavali...lepas je mandi terus mengadap internet...lepas gian..hahahaha...eemmmm..nak citer pe ek???aku pun tak tau nak citer pe tapi tangan ni gatal nak jugak update blog...hehehehehe...
esok la aku update lagi..malam ni penat sikit walaupun bukan aku yang drive tadi...hahahaha..ok la...gud nite...sweet dream semua...adioss....
SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
17 October 2009 | 0 KoMeN |
dah 11 hari aku kat sini baru hari ni ada peluang aku bukak blog aku ni..kalau tak asyik penuh je lab kom kat sini..nak update pun susah...lagi 1 jadual kat sini pack sangat..dari pagi sampai ke malam ada je aktiviti..pagi kelas macam biasa sampai la ke petang..malam pulak group discussion...balik dah mengantuk giler gaban..terus tido..tak sempat langsung aku nak update blog aku ni...hari ni aku cuti...baru ada peluang nak surf internet...huhuhu...
sepanjang aku kat sini boleh di katakan best jugak la..1st tu memang la nampak macam tak best je sebab tak da kawan..aku juz kenal sarah & ain je..tapi lepas 2, 3 hari baru la mula rasa selesa..dah mula nak bertegur sapa dengan member2 baru...housemate aku ada 9 orang..semua ok...ada dari johor, melaka, perak, kl & selangor...semua mcm orang giler termasuk la aku...hahaha...kami duduk apartment..
kelas BI aku memang best giler..dapat intructor yang spoting habis, mr mohan..dah tu member kelas pun sama naik...enjoy la...group aku pun best jugak..aku kenal deni, wawa, wana & yati..korang da bomb la...tak macam kelas lain...semua merungut boring...huhuhuhu...
cuma group utk business mcm tak best je...mungkin sebab baru nak start kot...lagi pun group ni ramai sangat banding dengan kelas BI aku...tak pe la...aku harap group ni akan jadi best la lepas ni...
sejak dari masuk samapi la hari ni, memang penat giler la..macam2 aktiviti...rasa macam tak sempat je nak rehat dah ada benda nak buat...huhuhuhuhu....
lepas ni aku mungkin akan jadi lebih bz sebab project dah nak mula dah...tak tau sempat ke tak nak update blog lagi..harap2 aku sempat la taip something dalam blog ni...
apa2 pun terpulang pada masa aku nanti...
rasanyer tu je kot yang aku nak taip...tak ada idea dah..citer banyak tapi otak macam blank je hari ni..mungkin sebab senam aerobik pagi tadi kot...hahahaha...
ok la aku chou dulu..adios.....
SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
10 October 2009 | 0 KoMeN |