twitter

Ni second time abam turun kl utk tahun ni...selang beberapa minggu je pulak tu...gegehkan...actly member abam ajak join dia tengok movie & jumpa kawan dia Erwin Dawson...rezeki  jumpa retis bukan selalu dtg...abam pun on je la...hahahaha...



Asalnyer abam pun tak tahu yg member abam ni kwn dgn Erwin tu...tuptup dia msg tanya nk tak tengok movie dgn si erwin tu...kebetulan pulak erwin tu berlakon dlm filem bisik pd langit...abam ingtkan dia main2...sekali betul daaaa.....


Kebetulan pulak si Daler Yusuf kwn kpd erwin nk join sekali..dia bwk fans dia dr singapore dtg join us..so 1 panggung tu penuh dgn fans erwin & daler...abam layankan je...motif abam join sbb nk tgok filem Bisik Pada Langit tu...


Habis tanyangan dtg pulak sorg lg pelakon nama Naim Daniel...ada pulak kuiz menjawab soalan ttg filem...dh nasib abam agaknya, dpt jawab betul soalan...dpt la sehelai t-short BPL...tq...hehehehe..


Bisik Pada Langit bkn cerita biasa...its about kehidupan, kasih sayang & kekeluargaan...sentuhan magic kabir bhatia mmg super duper superbbb... he see what people dnt see...para pelakon semua mantap & berjaya membawakan watak masing2 dgn berkesan...amat menyentuh hati & perasaan...rugi sapa yg tak tengok...overall abam suka filem Bisik Pada Langit ni...abam bg 5 out of 5...hehehehe...

25 December 2017 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment