twitter

Assalamualaikum semua...abam kembali malam ni...lama abam tak update blog...dah bersawang dah...hahahaha...malam ni abam cuba update seberapa banyak entry yg terlepas...btw terima kasih pd yg masih sudi view blog abam ni...
Abam mulakan dgn ceriter ni...once in lifetime katanya...abam p tengok konsert marcell di klcc...ni semua idea kawan abam la...last minit bagitau nk p tengok...abam pn on je la...kebetulan abam mmg cuti panjang...apa lagi, enjoy sakan la...hahahaha...



Abam sampai kl petang sebelum konsert.. kawan abam puh keja hari tu so kami decide jumpa petang tu...sampai terus check in hotel b4 gerak ke klcc...mmg agak rushing jugak la...dah la sesat nak cari dewannya...tapi nasib baik sempat sampai sebelum masuk ke dlm dewan...yg penting perut aku berkeroncong dulu...lapar giler...hahahaha..



Ramai jugak peminat marcell ni...ramai jugak artis yg abam jumpa...sempat jugak la abam selisih bahu dgn Joe Flizow, Misha Omar, Tiara J, Shiela Majid & Kaer...yg paling bestnya abam & member dpt berjumpa secara personal dgn Marcell utk bergambar...heheheehhe...apa pun terima kasih kat member abam sbb kakak angkat dia yg bwk kami jumpa dgn Marcell...



Dlm dewan penuh...kami dpt seat silver...agak depan jugak kalau nk compare dgn penonton yg lain..hehehe...persembahan pun dimulakan..mmg gempaq...secara jujurnya aku cuma tahu 2 je lagu marcell...takkan terganti & hanya memuji...tu je lagu yg aku suka...tapi malam tu aku dengar byk lagu marcell yg aku suka...hahahaha...



Konsert habis dlm pukul 12 malam...memang happening sgt...ramai penonton yg bersorak & menyanyi bersama...aku rasa konsert marcell di sini mmg berjaya...time utk balik tapi sebelum tu kami p makan dulu...masing2 dh lapar giler...huhuhu...kami sampai hotel dlm pukul 3 pagi...lepak sembang jap lepas tu terus membuat sampai pagi...hahahaha...


Semua takkan mampu mengubahku...
Hanyalah kau yang ada di relungku...
Hanyalah dirimu mampu membuatku jatuh & mencinta...
Kau bukan sekedar indah...
Kau tak akan terganti...

24 December 2017 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment