twitter

Abam kembali lg utk sambungan entry lepas...agak rushing nk up cerita kat blog sendiri...kalau tak memang terperam la cerita2 abam ni...hahahaha...(perasan mcm byk sgt org baca blog abam ni...)



Dari Taman Buaya kami semua terus ke dataran pahlawan... try pulak naik menara taming sari...ramai jugak hari ni walaupun bukan hari cuti...tak sangka 1 of member abam sorg yg gayat...hahahaha...





Setiap destinasi mesti ada picture..tu la kenangan utk kami ingat sampai bila2...tah bila nk reunion lg mcm ni....bukan senang nk berkumpul mcm ni...masing2 sibuk dgn hal sendiri...


Di saat pertama kali bertemu & kenal antara 1 sama lain, kami tak menyangka akan jadi seakrab mcm ni...kami dari latar belakang yg berbeza...tapi kami selalu bersama...


Saat susah & senang kami selalu bersama...dari situ timbul 1 ikatan persaudaraan...kami harap hubungan ini akan kekal utk selamanya...



Penat berjalan2 di bandar hilir kami terus ke pantai klebang cari coconut shake yg femes sgt kat melaka...sedap...aku suka...tapi seyes ramai sgt org sampai kena beratur...dh alang2 ke melaka ni baik singgah...kalau tak bila lg nk ke sini...kan???



Last destinasi utk petang ni ialah manggo float kat sungai putat...sapa yg kenal dgn otamblurr msti tau area mana sungai putat ni...actually abam bkn penggemar manggo float ni tapi member abam sorg ni nak sgt, so kami semua ikutkan jugak...mengidam katanya...hahahaha...
Malam tu kami makan di area dataran pahlawan...seyes dh penat sgt...byk tempat yg kami terpaksa skip sbb dh tak larat sgt...lepas makan terus balik homestay utk rehat...lgpun cuaca hujan...mcm tak syok nk berjalan2 waktu mlm...huhuhu..




30 December 2017 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment