twitter

Assalamualaikum...hari ni abam cuba up entry baru..sebenarnya abam malas nk menaip...hahahaha...abam try ringkaskan cerita ok??
Ni cerita bulan lepas...abam & kawan aka best friends forever dh plan lama nk reunion...seyes lama giler kami tak jumpa...asal plan je tak jadi...ada je halangan & rintangan...tahun ni akhirnya berjaya jugak plan kami...kebetulan pulak one of member kami menamatkan zaman bujangnya...so dh alang2 nk ke majlis kami decide utk reunion...lokasi pilihan kami adalah melaka sbb majlis member tu kat johor...so dh dekat sikit...
Pada tarikh yg dijanjikan sorg kawan abam dari kedah akan pick up kawan abam lg sorg di penang sebelum tarnsit di perak utk bertukar driver...hehehehe...maksudnya disini, kami berempat akan bergerak dari perak menuju ke melaka & sorg lg member dr johor akan tunggu di sana...complicated sikit planning kami ni...hahahaha...
Dalam petang tu kami berlima selamat berkumpul di melaka...rindunyerrrrr...!!!!!..tema reunion kami kali ni ialah Bujang Getaway...semua bujang lg..hat sorg tu ja bakal mendirikan masjid...mungkin lepas ni giliran abam??doa2kan yer...hehehehehe...


gegeh abam lukis utk merealisasikan reunion ni...hehehehe...


dlm perjalanan ke melaka...ambik picture dulu...hahaha...hebat tak kami merentasi 4 negeri
Kedah-Penang-Perak-Melaka



jalan2 survey barang kat dataran pahlawan...sorg lg belum jumpa lg...dok merayap merata raban...hahahaha...




malam tu kami secara officialnya 5 org berkumpul utk dinner...lokasi pilihan ikan bakar muara sungai duyung...service bagus kat sini...


kenyang perut singgah sat kat mahkota parade...p shopping sikit...abam cuci mata je..hahaha...


malam masih muda katanya...p hayun bola boling kat UTC melaka...hahahaha...ok abam kalah...
sebenarnya masing2 dh penat...huhuhu...



26 December 2017 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment