twitter

Hari ini dalam sejarah 17 Sept 2016, member sekerja abam masa kat hotel dulu melangkah naik pelamin...abam ingat lagi dulu keja sama..memang gila2..happy ja masa keja dulu...team kami dulu memang the best la...hehehe...banyak kenangan abam dgn tema hotel GV...
Persamaan kami selain umur ialah cita2 kami...nk jadi flight attendant kapal terbang tapi sama2 tak berjaya capai impian tu...at least kawan abam ni dpt la jd stewardess keteapi...ok la tu jugak...hehehehe...
Aku p sana bersama2 dgn teman sekerja merangkap supervisor kitaorg jugak, kak ina...jumpa la adik yana, mat yg dulu pun keje sama dgn kami...skg ni tinggal mereka berdua je la yg masih bertahan di situ...hehehehe..


Ya Allah Ya Tuhan kami,
Kami mohon restuMu, Berkatilah majlis ini,
Limpahkanlah berkat dan ramat ke atas pasangan suami isteri ini,
Jadikanlah rumah tangga mereka aman & bahagia dalam ketaatan terhadapMu,
Kurniakanlah kepada mereka zuriat yang soleh & solehah,
Berikanlah ketenangan kepada mereka di dunia & di akhirat,
Sempurnakanlah agama mereka,
Dengan berkat ikatan ini.
Amin...


Tahniah..
Selamat Pengantin Baru Yana & Rusidi
Semoga kekal bahagia abadi hingga ke jannah
Semoga dikurniakan zuriat yg cute2...
Doakan aku pulak lepas ni...hehehe..



23 September 2016 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment