twitter

Lama sudah aku tak update blog ni...berminggu2 jugak la...nak kata aku busy tahap gaban tak jugak..cuma prinsip MALAS tu yg buat aku tak jengah2 blog aku ni...tapi sekali aku update...hambik ko.... bukan 1 tapi 3entry sekali...hahahaha...material dh ada cuma antara rajin @ tak je nk sign on blog ni...huuhuhu...td aku dh up 1 entry & kali ni 1 lg...



Kisahnya kami tak rancang pn nk berjalan ke mana2 cuma lepas melawat 1 of our friend yg baru bersalin terus keluar melepak...hajat hati nk ke Jusco baru tapi belum sempat sampai jalan dh penuh dgn kenderaan yg dtg tah dr mana hala tah...pergghhhhh jammed giler...memang tak la kami nk hadap jammed tu...last sekali decide patah balik terus p padang polo...



ok jugak lepak kat sini...cuaca pun tak panas sgt tak gelap sgt...sambil2 lepak sambil2 melantak...hahahaha...sembang2...gelak2...tu la kami...tak pernah berubah...hahaha...
lepas tu tengok org main layang2...indahnyer kalau aku dpt terbang mcm layang2...terbang tinggi di awan biru...

Hatiku kau bawa pergi
Terbang tinggi di awan biru
Ku menanti dan menanti
22 November 2015 | 1 KoMeN |

1 KoMeN:

  1. MILx HASHIM
    Nov 22, 2015, 5:13:00 PM

    SINGGAH PETANG (@_-) http://jmbelog.blogspot.my/

Post a Comment