twitter

hari ni hari terakhir kami di pulau ni...arrgghhhhh...malasnyer nak balik...!!!!...nak tinggal sini lagiiiii...!!!..huhuhuhu...gegeh pepagi bangun semata2 nk berphotoshoot kat tepi beach like a bitch...kahkahkah...actually ni semua dh plan dr awal nk pakai baju & color apa...saja nk ambik mood posing tepi laut sambil ditiup angin pagi...best gilerrrr...!!!...dgn tak bersarapan lagi kami terus ke tepi pantai...kat bawah ni sebahagian picture kami kat sana...ada banyak sebenarnyer tapi takot bila aku upload kat sini nnti muntah ijau pulak org yg view blog aku ni...hahahahaha...















puas berposing sakan, kami terus ke cafe...mcm biasa la, layanan special dr abg cafe...mmg terbaik layan dia...maklum la time kami dtg ni hanya kami je pun guest yg ada...kata abg tu lepas kami balik ni ada 40org dtg...time mcm tu mmg tak ada la layan VVIP...semua self service...untungnyer kami...hahahaha...lagi 1 menurut 'bacha' semalam tu, resort ni akan ditutup utk 3 bulan sehingga bulan 1 sbb angin monsun...so bulan yg kami dtg ni kira bulan2 terakhir sebelum tutup sementara...lucky kami cepat...hehehehe...



habis breakfast, balik bilik utk kemas barang pulak...sedihnyer nk tinggalkan pulau ni...huhuhu...memang terbaik la pulau ni...org2 kat resort ni pn tiptop...semua baik2 belako...mmg takkan lupa kenangan kat sini sampai bila2...


terima kasih D'coconut Resort...ada rezeki kami dtg lagi...mmg best...kami ke jetty tunggu driver kami dtg dgn boat mewah kami...hahhahaha...kali ni kami mintak driver kami hntar sampai ke jetty perhentian bus...bus kami ke ipoh dlm pukul 6.30 ptg..masak wei nak tunggu...huhuhuhu...next year ke mana pulak???...hhhmmm...belum ada kata putus tapi plan dah ada...heheheeh..tunggu je la next year...
ok sampai sini je update utk holiday aku kali ni..jumpa lg...thanx pd yg sudi singgah view & baca blog aku ni...syg korg...muaciked..!!!


14 October 2015 | 2 KoMeN |

2 KoMeN:

  1. anajingga
    Oct 14, 2015, 6:47:00 PM

    seronokkan bila bercuti, sayang je rasa nak tinggalkan :)

  1. Saif HaQiem
    Oct 14, 2015, 9:30:00 PM

    Anajingga - betol tu kak...sesekali bercuti panjang mmg rasa mls je nak balik...tambah pulak kalau tempat kita pergi tu best...heheheh

Post a Comment