twitter

Assalamualaikum...lama aku tak update blog...terasa rindu nak update...kesibukan kerja & aktiviti aku yg agak padat buatkan aku terasa seperti kehidupan harian aku mcm retis la pulak...hahahaha...belum jadi retis dh busy memanjang..kalau betol2 jd artis aku tak tau la mcmne life aku nanti...wekkkk perasannnn...!!!!
banyak citer aku nk share kat sini tapi peluang tu terbatas...bila penat melanda mula la aku tak ada mood nk berblogging ni...huhuhu
sama mcm org lain, hari2 biasa aku bekerja...malam masa utk aku rehat...hari minggu pulak time utk aku bergumbira sama ada dgn family @ pun kawan2...
entry kali ni pasal aktiviti malam minggu kami yg tak dirancang sebenarnyer...malam minggu bosan duduk rumah, kami pun keluar la lepak sekitar Ipoh je..mcm biasa, muka 3 sekawan ni la yg selalu merayap malam...hahahaha...malam tu kami keluar dinner bersama & terus lepak kat KTM Ipoh...


selalunyer malam2 minggu ni ramai je yg 'berpeleseran' kat KTM Ipoh ni...memang happening tapi malam tu mcm 'kureng' sikit...so kami decide tukar location ke Kinta River Front...sama jugak mcm kat KTM Ipoh jugak...tak ramai sgt org...mungkin sbb baru lepas hujan...bosan jugak ni...hhhmmm...


yang kami tak tahu & tak sangka rupa2nyer ada event kat Taman DR...semua org tertumpu kat sana...no wonder la...so kami pun ke sana yg kebetulan terletak bersebelahan je dgn Kinta River Front tu je...pergghhhhh, ramai giler org...ada mini konsert HUJAN...memang patut la ramai org berkumpul tak berganjak...kami histeria la....hahahahaha...terlonjak2 dgn penonton lain...mmg terasa muda sentiasa la...kahkahkahkah...havoc & happening...kumpulan HUJAN mmg bijak communicate & manipulate audiens dgn lagu2 dorg yg sgt2 menangkap telinga...hujan yg baru berhenti terus berhenti dgn adanyer kumpulan HUJAN...arrgghhhhh mmg giler la malam tu...habis sakit2 kaki aku...hahahaha...sejak2 balik ke tempat asal ni ada je aktiviti malam aku...bak kata mak aku, tak pernah lekat kat rumah...kahkahkahkah...tak kisah la janji aku enjoy dgn life aku...dr aku duduk fikir benda yg remeh-temeh baik aku happy2kan diri aku ni...release sikit serabut otak ni...


sini aku upload sikit video persembahan kumpulan HUJAN...lagu terakhir malam tu...mmg enjoy habis...muda selalu...hehehehehe...

#maaf lama tak update blog...



06 September 2015 | 2 KoMeN |

2 KoMeN:

  1. anajingga
    Sep 6, 2015, 10:50:00 PM

    hye saif welcome back, selalu gak kak ana dengar malam2 happening gak kat ktm ipoh ni, tak berkesempatan lagi lepak memalam kat sini :)

  1. Saif HaQiem
    Sep 8, 2015, 11:46:00 AM

    Anajingga - Tq kak ana..mmg betol malam2 kat KTM mmg happening..tambah2 mlm minggu mmg sesak...mcm2 ada...try la sesekali kak dtg..duk santai tgok gelagat warga ipoh...hahahaha

Post a Comment