twitter

Al-kisahhh...taiyeppp...al-kisah maka tersebutlah kisahhh...taiyeppp...sang kancil datang beramai-ramai mengadap kebawah duli yg maha mulia sultan firauunnnn...mana firaun pakai sultannn...entahhh...!!!...
hahahahaha...gelak dulu sebagai pembuka bicara....jangan mara aaaa....
Assalamualaikum semua...selamat malam jugak...entry kali ni nk share 1 video 'malam pesta muda mudi' aku & the geng...hehehehehe...
Al-kisahnyerrrr ni citer lama...nk kata lama sgt tu tak la...baru je berlangsung last year bulan 12...aku pernah berciter tentang ke'stress'an aku bila terlibat sbg committe utk dinner office...berbulan lamanyer aku memerah otak & tenaga dgn team utk menyempurnakan event tu...sgt teruja & teruji betol kami...tambah pulak aku the only one wakil utk office aku...seyes kalau ada lagi memang aku tak join dh...tapi apa2 pun aku salute dgn kerjasama yg diberikan oleh semua team members...terbaik...
nak dijadikan citer, setiap office dikehendaki membuat 1 persembahan di malam dinner tu...arrgghhhhh tensionnyer aku...jenuh aku fikirkan persembahan apa yg best & fun...aku tak nak buat persembahan yg berat...nak yg simple2 & enjoy utk semua...berhari2 aku & officemate berbincang memerah otak utk mencari idea yg terbaik...berminggu2 lamanyer aku meng'edit' lagu utk persembahan tu...& cuma 2 hari je masa yg kami ambik utk practise...bayangkan hanya 2 hari...tu pun tak sampai sejam practise...pergghhh memang menguji kesabaran aku betol...
lastnyer, sehari sebelum event aku yg kene lead group...yg lain hanya akan ikut saja apa yg aku buat nanti...org kata practise make perfect...tu yg aku berjaga sampai 2,3 pagi practise sehari sebelum persembahan...fuhhh...susah jugak nk ingat step...aku bukan sorg yg profesional...tapi setakat nk suka2 boleh la...tak pe la...biar la aku berkorban utk office aku jugak...tengok gegeh tak gegeh aku...hahaha...
hasilnyer seperti yg terakam dlm video...tabik spring kat semua officemate aku...biarpun kalah tapi kami tetap pemenang...semua org suka persembahan kami...feedback yg cukup positive...cuma ada sikit ketidakpuasan hati bila pemenang di tentukan melalui sorakan...dah sah2 group aku kalah...berapa kerat sgt la group aku kalau nk compare dgn group lagi 1 tu...ramai jugak tetamu jemputan yg datang memberi jawapan yg sama...kami kalah pd sorakan tapi persembahan kami paling happening & best...tu yg buat kami tersenyum lebar...& sampai ke hari ini melekat la nama 'Pak Maun & The Geng'...hehehehe...
jom layan video persembahan kami...

video

Pak Maun & The Geng in da house yallll....!!!!!

#actually durasi video sgt panjang...aku terpaksa pendekkan sbb tak lepas nk upload dlm blog ni...
#maaf kalau kualiti video kurang memuaskan...
#harap anda terhibur dgn persembahan kami...hehehe...


20 February 2015 | 1 KoMeN |

1 KoMeN:

  1. Mialia Amelia
    Feb 26, 2015, 12:07:00 PM

    sedapnya kek tu <3

Post a Comment