twitter

sebelum balik, aku, Xiera & Mieza sempat la ronda2 pekan lama Ipoh...ni antara picture2 yg sempat aku rakam buat koleksi...
macam biasa la, aku kalau depan camera memang giler...
aku crazy in love...hahahaha...
opsss...!!! i did it again...hehehehee...









masih banyak lagi tempat2 menarik di sekitar Ipoh ni...cuma antara sempat @ tak sempat je nak jelajah..biarpun Ipoh bukan seperti KL, PNG, JDT tapi Ipoh tetap dihati aku...I LOVE IPOH...!!!!

29 December 2014 | 10 KoMeN |

10 KoMeN:

  1. Sarah Halim
    Dec 31, 2014, 11:23:00 PM

    wahhhhh menarik! heheh

    http://sarahhijabista.blogspot.com/

  1. Saif HaQiem
    Dec 31, 2014, 11:30:00 PM

    Sarah Halim - thanx sudi singgah blog ni...i'll follow u back...

  1. Karimah Zulkafali
    Jan 1, 2015, 2:15:00 PM

    Wahhh :) Nak datang Ipoh jugakkk! :D

    Datang follow sini ^^
    http://theonlygirl98.blogspot.com/

  1. Saif HaQiem
    Jan 1, 2015, 9:47:00 PM

    Karimah Zulkafali - moh kome ke perak...thanx sudi follow...

  1. Autumn Zira
    Jan 5, 2015, 8:30:00 PM

    tempat ni kat ipoh ke? tak pernah nampak :(

  1. Saif HaQiem
    Jan 5, 2015, 8:41:00 PM

    Autumn Zira - ada kat area pekan lama ipoh...try la jln2 kat area tu...msti jumpa..

  1. JJ
    Jan 8, 2015, 9:34:00 PM

    weeeeee... abanggg kacaaak! ngoraaaat boleeeeeee.... hahaha

  1. Saif HaQiem
    Jan 8, 2015, 9:39:00 PM

    JJ - hahahaa...tq utk pujian tu...semua org ada kelebihan trsendiri...semua cantik & kacak...ciptaan Allah tu kan indah & sempurna...

  1. Sofea Ada Sazlin
    Jan 9, 2015, 12:49:00 PM

    Cantik lah tempat ni. Orgny pun fotogenik eh. Hihi :)

  1. Saif HaQiem
    Jan 11, 2015, 1:38:00 AM

    Sofea Ada Sazlin - terima ksih sudi singgah blog tak seberapa ni...seyes ckp tmpat ni mmg nmpk klasik sgt...kalau ada masa try la p tgok sndri...

Post a Comment