twitter

Dari rumah Juleda, kami ke rumah BFF kami pulak Norsida...sampai je kat rumah pengantin, org sedang menjamu selera...pasangan pengantin jugak sedang duduk kat meja pengantin...tersengeh je pengantin bila nampak ketibaan VVIP empat org ni...hahahahaa...keluarga pengantin amat la mengalu2kan kehadiran kami berempat...maklum la, dah nama pun best friend...
kami terus ambik tempat utk makan...sambil2 makan, mcm biasa la group kami, tak habis2 gelak...gelak...gelak...ada je citer lucu...kahkahkahkah...


selesai makan bermula la sesi bergambar dgn pengantin...seperti yg dijanjikan kami cuba utk menepati tema yg ditetapkan...turqoise, pink, hijau & coklat utk teman rapat...semua sporting...pengantin pun sempoiii...


habis bergambar, member kami Khaer & Diela sempat la menyumbangkan lagu buat pengantin...walaupun audio agak kurang memuaskan namun keikhlasan tu tetap ada...khas utk BFF kami...terima la seiring sejalan by Diela & Khaer...


selesai menyanyi, Khaer terpaksa rush balik office...time off cuma 2 jam...Diela pulak sibuk tolong pengantin...
cerita ini tak terhenti di sini...aku, Xiera & Mieza, start la dgn giler2 selfie kami...bukan di pelamin tapi di dalam bilik pengantin...advance betol kami bertiga...hahahaha...






dgn slumber je kami berposing dlm bilik sedangkan pengantin belum lagi bergambar dlm bilik lagi...kahkahkah...hidup kene pantas beb...weekkkkk.....habis bergambar kami bertiga bergerak balik lepak rumah Xiera...sementara nk tunggu sesi outdoor photoshoot pengantin...kami cuma meneman je...sebab dh janji...


dalam pukul 5 petang kami bergerak ke restoran Plan B sekitar pekan lama Ipoh utk sesi photoshoot...perghhh ramai giler pengantin yg memilih lokasi yg sama...agak sesak jugak la...sambil2 menunggu pengantin bergambar, kami selit2 la berselfie...hahahaha...



ni muka 4 org VVIP yg amat dinanti2kan...hahahaha...anyway, kami berempat mengucapkan selamat pengantin baru kepada Norsida & pasangan..selamat menempuh fasa baru dlm hidup...semoga kekal bahagia abadi ke jannah...dikurniakan anak2 yg soleh & solehah...amin....


#SelamatpengantinbarubuatsepupuZalikha&pasangan#SelamatbertunangbuatsepupuAzahani
#tunggugiliranakupulak#bidadarisyurgasdgmenanti


Ya Allah, 
Satukanlah hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam & Hawa, Yusuf & Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad SAW & Siti Khadijah...
Semoga Allah memberkati & menghimpunkan kamu berdua kebaikan & keberkatan di dunia serta akhirat...
29 December 2014 | 4 KoMeN |

4 KoMeN:

  1. Nurzakiah Hanum
    Dec 30, 2014, 10:43:00 AM

    happy moment

  1. Cikna
    Dec 30, 2014, 12:01:00 PM

    Tahniah utk semua pasangan.... amboi, smpi dlm bilik b'gambar ye......;-)

  1. Saif HaQiem
    Dec 31, 2014, 11:34:00 PM

    Nurzakiah Hanum - yah..happy moment...tunggu turn saya pulak...hehehe

  1. Saif HaQiem
    Dec 31, 2014, 11:34:00 PM

    Cikna - nk ambik berkat...tu yg bergambar sakan dlm bilik pengantin...hahaha

Post a Comment