twitter

Assalamualaikum pembuka bicara...semoga sihat sejahtera hendaknya...cehcehhcehhhh...ayat skema....hahahahhaha.....baca tajuk pun semua dah boleh agak apa isinya entry kali ni...so aku pun tak nak taip panjang berjela...seringkas mampu...hehehehe


pertama sekali syukur kehadrat illahi kerana masih beri aku peluang utk terus bernafas di atas muka bumi ini...masih berpeluang melihat, mendengar & merasai keindahan ciptaan Tuhan...diberi rezeki & kesihatan yg baik walaupun adakalanya diuji namun alhamdulillah aku percaya Dia sentiasa ada utk aku....
kedua terima kasih tak terhingga buat ayah & mak yg telah melahir serta membesarkan aku selama ini...tak terbalas rasanya budi mereka berdua...tanpa mereka aku pasti tak brpeluang utk melihat dunia ini...tak lupa jugak buat adik-beradik yg jauh di mata tapi dekat di hati...terima kasih banyak2...i love u so much...muahhh...!!!..
ketiga utk kawan, teman & sahabat yg sentiasa ada dikala aku memerlukan mereka...saat aku sedih & gembira kita kongsi everything...terima kasih tak terhingga dari aku...aku sayang korang semua...
buat diri sendiri, terima kasih kerana masih menyayangi diri sendiri...hehehehe...
last word, terima kasih pd semua yg pernah mengenali aku secara langsung @ tak langsung...maafkan aku jika pernah berkasar @ buat anda kecil hati....
dah macam ucapan raya la pulak...hahahahaha...apa2 pun layanzzz je la...aku pun tak ada idea nk tulis apa...yg penting umur aku setahun je lg nk cecah BMW 3series...macam tak percaya je...hahahahaha...
HAPPY BIRTHDAY SAIF HAQIEM...SEMOGA AKU DIPANJANGKAN USIA, TERUS DIBERIKAN KESIHATAN YG BAIK, DIMURAHKAN REZEKI, DIPERMUDAHKAN PERJALANAN HIDUP AKU NI, DIBERI KESEMPTAN UTK TERUS MEMBALAS JASA FAMILY AKU, DIBERI PELUANG UTK BERBAKTI PADA YG MEMERLUKAN & DIBERKATI OLEH ALLAH SWT DI DUNIA & DI AKHIRAT...AMIN...CHAIYOKKK..!!!

01 March 2014 | 7 KoMeN |

7 KoMeN:

  1. anajingga
    Mar 1, 2014, 6:46:00 PM

    selamat ulang tahun Saif..semoga di rahmatiNya dalam apa jua urusan..amin.

  1. Saif HaQiem
    Mar 1, 2014, 9:16:00 PM

    amin...terima kasih anajingga...

  1. Syera Rahim
    Mar 7, 2014, 11:44:00 PM

    asalamalaikum... happy belated
    jemputlah ke blog saya...terima kasih..hihi
    http://syeraselamber.blogspot.com/

  1. Nur syarifah
    Mar 8, 2014, 5:38:00 AM

    Salam ziarah.happy befday moga murah rezki n diberkati ye.cumel blog nim

  1. Saif HaQiem
    Mar 8, 2014, 4:15:00 PM

    terima kasih Syera Rahim & Nur Syarifah...welcome to my blog...

  1. Anasyg
    Mar 12, 2014, 12:57:00 AM

    selamat hari lahir :) walaupun lambat. hehe, sbb lambat jumpa blog :)

  1. Saif HaQiem
    Mar 12, 2014, 11:08:00 PM

    terima kasih ANASYG...appreciate it.. :)

Post a Comment