twitter

Allahuakhbar...Innaa lillahi wa innaa ilahi raji'un...
Sesungguhnya ini adalah ujian daripada-Nya...
Kita hanya mampu merancang, Tuhan lebih mengetahui semuanya...
Dari Dia kita datang, kepada Dia kita kembali...
Al-Fatihah buat mangsa MH370...semoga tenang di sana serta dicucuri rahmat...
Buat keluarga mangsa, salam takziah di ucapkan...semoga tabah & kuat menerima takdir ini...


Aku tak mampu membendung rasa sedih yang teramat sgt...biarpun aku bukan siapa2 di kalangan mreka namun jiwa aku cukup tersentuh dgn berita ini...doa aku tak pernah putus...hingga la ke saat ini, aku tidak pasti apakah masih ada lg harapan utk MH370...???..mari kita terus berdoa utk mereka yg terlibat dgn tragedi MH370...jgn berhenti berdoa...
24 March 2014 | 0 KoMeN |

Salam ukhuwah...saya berasal dari Perak Darul Ridzuan...Jom beramai-ramai kita join segmen ni...

15 March 2014 | 11 KoMeN |

Allahuakhbar...Allahuakhbar...Allahukhbar...
di saat aku menaip entry ini, kita masih terus diselubungi misteri kehilangan MH370...aku percaya, bukan diri aku saja yg mengharapkan keajaiban sebaliknya seluruh dunia sedang berdoa mengharapkan ada sesuatu yg akan berlaku...kita semua sedang menanti perkhabaran gembira dari MH370...
pelbagai usaha sedang dilakukan utk menjejak kembali pesawat MH370...bantuan yg diterima dr negara2 luar amat dihargai...semoga kesemua penumpang beserta anak kapal selamat di bawah lindungan Allah swt...
harapan aku serta yg lain amat menggunung...doa kami tak pernah putus2...semoga MH370 kembali dgn selamat...
jangan berhenti berharap...jangan berhenti berdoa...semuanya utk MH370...

#DoakanMH370 
#MisiMencariMH370 
#Pray4MH370


12 March 2014 | 0 KoMeN |
Saya mungkin tidak mengenali anda semua...Saya mungkin bukan ahli keluarga anda semua...Saya juga bukan siapa2...Tapi doa saya tak pernah putus...Semoga anda semua terus dilindungi oleh Allah swt & selamat kembali kerana keluarga, sahabat & seluruh rakyat sedang menunggu anda semua di sini...


#DoakanMH370

09 March 2014 | 0 KoMeN |

Ini bukan yg kita minta...ini bukan yg kita harapkan...namun yg berlaku semuanya sudah tersurat...aku salah seorang daripada berjuta rakyat Malaysia mendoakan semoga semua pilot, co-pilot, cabin crew & penumpang pesawat MAS MH370 selamat serta terhindar daripada kejadian buruk...aku menyeru agar semua rakyat Malaysia turut mendoakan keselamatan mereka semua...semoga dilindungi oleh Allah swt...



08 March 2014 | 0 KoMeN |
Assalamualaikum pembuka bicara...semoga sihat sejahtera hendaknya...cehcehhcehhhh...ayat skema....hahahahhaha.....baca tajuk pun semua dah boleh agak apa isinya entry kali ni...so aku pun tak nak taip panjang berjela...seringkas mampu...hehehehe


pertama sekali syukur kehadrat illahi kerana masih beri aku peluang utk terus bernafas di atas muka bumi ini...masih berpeluang melihat, mendengar & merasai keindahan ciptaan Tuhan...diberi rezeki & kesihatan yg baik walaupun adakalanya diuji namun alhamdulillah aku percaya Dia sentiasa ada utk aku....
kedua terima kasih tak terhingga buat ayah & mak yg telah melahir serta membesarkan aku selama ini...tak terbalas rasanya budi mereka berdua...tanpa mereka aku pasti tak brpeluang utk melihat dunia ini...tak lupa jugak buat adik-beradik yg jauh di mata tapi dekat di hati...terima kasih banyak2...i love u so much...muahhh...!!!..
ketiga utk kawan, teman & sahabat yg sentiasa ada dikala aku memerlukan mereka...saat aku sedih & gembira kita kongsi everything...terima kasih tak terhingga dari aku...aku sayang korang semua...
buat diri sendiri, terima kasih kerana masih menyayangi diri sendiri...hehehehe...
last word, terima kasih pd semua yg pernah mengenali aku secara langsung @ tak langsung...maafkan aku jika pernah berkasar @ buat anda kecil hati....
dah macam ucapan raya la pulak...hahahahaha...apa2 pun layanzzz je la...aku pun tak ada idea nk tulis apa...yg penting umur aku setahun je lg nk cecah BMW 3series...macam tak percaya je...hahahahaha...
HAPPY BIRTHDAY SAIF HAQIEM...SEMOGA AKU DIPANJANGKAN USIA, TERUS DIBERIKAN KESIHATAN YG BAIK, DIMURAHKAN REZEKI, DIPERMUDAHKAN PERJALANAN HIDUP AKU NI, DIBERI KESEMPTAN UTK TERUS MEMBALAS JASA FAMILY AKU, DIBERI PELUANG UTK BERBAKTI PADA YG MEMERLUKAN & DIBERKATI OLEH ALLAH SWT DI DUNIA & DI AKHIRAT...AMIN...CHAIYOKKK..!!!

01 March 2014 | 7 KoMeN |