twitter

Assalamualaikum...1st thing 1st nak wish kat MY BELOVED MUM...HAPPY BIRTHDAY...SEMOGA PANJANG UMUR, DIBERI KESIHATAN YG BAIK & MURAH REZEKI SELALU...I LOVE U SO MUCH DUNIA AKHIRAT...muaaahhhhhh...!!!!


2nd thing, diam tak diam...pejam celik...aku tak sangka dah 5 tahun aku berblog...1 jangka masa yg agak panjang bg aku utk setia dgn 1 aktiviti yg berkaitan dgn internet ni...mmg tak dijangka langsung...jika diimbas kembali, dari nama 3D's Saif hingga la yg terbaru ni dah banyak kali blog aku diperbaharui...bukan senang utk aku yg dulunya buta IT utk memahami ttg java, coding2 program ni tapi aku belajar...sikit2 aku cuba utk faham semua tu...alhamdulillah berkat kesabaran aku, ni la hasilnya...


sejak entry pertama hingga la yg terbaru ni, bermacam2 aku dh update...dr suka, duka aku, kenangan mengusik jiwa, tentang keluarga & kawan2 aku, hobi 7 cita2 aku, apa yg aku tak pernah update kat sini...semua aku luahkan sama ada secara spontan @ aku copy paste dr sumber lain...segalanya aku taip di sini...aku puas & bangga...
pd mulanya aku sekadar suka2 utk ada blog...sekadar utk menjadikan tempat aku utk bercerita...ibarat seperti diari online pd aku walaupun aku tak update setiap hari namun aku jarag meninggalkan blog aku utk tempoh yg panjang @ melupakan terus kewujudan blog aku ni...tak byk sikit pun aku akan taip dlm ni...sekurang2nya aku ada tempat utk meluahkan perasaan...
dulu blog ni tak ramai yg view...apatah lg jd follower...kalau ada pun sekadar kenalan rapat yg mengetahui kewujudan aku ni...tu pn bertukar2 link...aku pun tak berharap yg blog aku ni ramai follower...siapa yg rasa nk baca silakan...siapa yg nk jd follower dialu2kan...aku tak pernah paksa siapa2 utk wajib jd pengikut setia aku...hak individu....tapi sehingga hari ni, alhamdulillah semakin meningkat follower aku & semakin yg view blog aku ni...jutaan terima kasih aku ucapkan pd semua yg sudi menjengah ke blog yg tak seberapa ni...harap ukhuwah kita berpanjangan...insha allah...
rasa malas nk taip byk2...hari ni tak berapa sihat...lengkap 3 serangkai...demam, batuk, selsema....sungguh tak selesa...huhuhuuhu...apa2 pn terima kasih sekali pd yg support aku selama ni...aku tinggalkan dgn ciuman kasih syg yg tak terhingga buat semua....muahhhhhhhh....!!!!..
Happy Birthday utk Blog Saif Haqiem....


08 February 2014 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment