twitter

Salam mesra, salam 1 blog dari tuan tanah kedaun...kahkahkakahkah...rasa lama pulak tak update blog ni...rindu serindu rindunyer...hehehehe..pada yg selalu view, singgah baca mahupun yg sekadar terklik blog ni, terima kasih diucapkan...lain kali datang lg...


akhir2 ni aku memang sibuk sgt...serius aku cakap, badan aku ni kalau la boleh bercakap mesti dia akan menjerit 'aku penat la woiiiii...!!!..' kesian anggota badan aku ni sebab di paksa bekerja...tapi nk buat mcmne, dh nama pun tugas...takkan aku nk duduk mengangkang goyang teloq...opppssss...sensored...hahahahaha...dgn erti kata lain, aku tak nak la di labelkan sbg makan gaji buta...susah tu nk menjawab di 'SANA'...biar penat asalkan berkat....alhamdulillah...
yg kedua, saja la nk inform aku & rakan2 baru saja memulakan business...-Dhisya Fashionline- sila klik FB/PAGE kami utk melihat2, membeli2...alhamdulillah utk permulaan perniagaan kami berjalan dgn lancar...insyallah jika tiada aral melintang, kami akan mempelbagaikan lg pilihan2 yg ada...doakan kejayaan kami...disebabkan ni jugak la aku sibuk...siang bekerja di opis, malam dok melangut depan FB ber'chat' dgn 2 lg rakan kongsi utk buat daily postmortem...apa2 pun kami sgt teruja dgn langkah berani yg kami ambil ni...
baru2 ni, aku ada la terbaca 1 iklan menjana side income...aku pun try la klik iklan tu...lebih kurang seperti Nuffnang & churp2 la jugak cuma bezanyer, yg ni tak perlu utk kita iklan di blog...daftar di iklan tu kemudian cuma copy paste link tu kat dlm chat box ke, dlm chat fb ke...setiap klik yg kita dpt akan diberi komisen...aku pun try la...tak salah mencuba...lg pun bukan kene bayar...cuma register jer pun...cuma aku ni jenis tak berapa nk rajin sgt nk paste kat org2 lain...so komisen tu bergerak sekadar ala biasa je la...hahahaha...kalau korg nk cuba boleh la klik SINI ...try la buat kalau nk tahu berjaya @ tak...so far aku punyer komisen tu tak mencapai target lg...so aku tak boleh nk cashout lg...kat bawah ni FAQ dia..so korg boleh baca dgn teliti...jgn pulak ada yg kata aku menipu pulak...aku cuma berkongsi...keputusan di tangan anda sendiri...

How do I promote my referral link?
Promote your referral link on forums, blogs, comments, chat rooms, chats, facebook wall, facebook pages, groups, twitter, ptc sites, advertising websites to get link visits and earn money on every visit you sent through your link

When will I get paid?
The minimum balance required for payout is 300$ and you can get paid through PayPal, Cheque, Western Union, Money Gram, bank transfer at end of every month.

How much can I earn?
You can earn without any limits, it depends solely on your efforts and how much you work to promote your link. Many of our top members are earning more then 500$ per day and 10,000$+ per month

This can't be real. Are you giving free money?
No, we are not giving away free money. We are paying you in order to generate traffic to our website. We will get paid from our advertisers for the traffic we bring to them.

System Updates:
Anti-Cheat : Please note that we have a strong anti-cheat system, so do not bother sending fake traffic. You will get credited about it, but eventually you will not get paid and your account will get banned. Only send real people from real pages.
Note: Please note that if you have not logged in to your account for more than 30 days, all your earnings will be lost.

ok la kawan2 tersayang...aku pun dh 'lalok' tahap gaban...esok nk keje...jumpa lg di next entry...adiossss....!!!!!
10 January 2014 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment