twitter

hari ni rajin plak aku nak menaip...actly sini je la tempat aku nek meluahkan perasaan pun..kalau citer dgn org lain, bkn dorg faham pun...yg alaminyer aku..bukan dorg....yg aku geram ni bukan pe...adalah sorg hamba Allah ni...kalau tak suka nak kawan dgn aku cakap je terus terang..tak payah nak berdalih2 cari akal...aku ni bukan budak2 tak reti nak faham bahasa...terus terang aku cakap...kalau rasa aku ni tak sesuai nak jd kwn, bgtau direct...aku boleh terima...ni tak bila nk chat kat fb boleh plak terus offline...aku ingt dia out tapi rupanyer dia still online coz aku detect kat comment2 yg dia reply kat status dia...semua dlm jangka masa tu jugak...tolong la...kalau rasa tak nak chat pe salahnyer bgtau aku..balas msg said buz...aku faham..tak la aku kacau...ni tak terus offline tapi comment2 kat status dia boleh plak dia reply...seyes aku benci orng mcm ni...lepas ni aku malas nak layan...jgn sampai aku delete page dia dr acct aku...aku dah cukup baik sabar dgn dia selama ni...aku diam je..tapi kali ni...tah la...aku pun malas nk pk...ko nk melingkup ke apa...ko punyer pasal...aku tak nak ambik tau dah....kepada yg berkenaan harap baca entry aku ni...kalau tak faham, boleh msg aku a.s.a.p. utk fahaman yg lebih detail...aku malas nk terhegeh2 lagi...macam ko je sorg kwn aku...huh!!!-TAMAT-
20 March 2011 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment