twitter

boleh tak kalau entry kali ni aku nak mencarut maki hamun..???...boleh..??boleh??...tak kira la...blog aku..aku punyer suke la nak buat apa...kalau ada yg tak suka jgn baca blog aku...



dah seminggu ni aku dok tahan, simpan dalam hati...jadi perkasam..membara giler...seyes memang macam celaka housemate aku...aku balik keje, penat2 nak rehat...dia boleh pulak jemput sahabat karib rakan opis dia datang umah dok bersantai depan tv main game...memang macam b***..dok terjerit2...dah time mahgrib..tak ada otak kot???letak kat p****** agaknyer...yg rakan baik sahabat tersayang dia pulak bangang tahap cipan...macam org tak ada rumah...pengemis pun tau jalan balik kot...hang.???bodoh...!!!..bengap...!!!...cilabang...!!!...ni semalam lg gampreng...baik punyer landing main game sampai pukul 1 pagi...c**** btol...aku nak tido kot...dah siang keje penat...aku nak rehat tapi semalam memang p***** dua ekor tu...boleh pulak bersuk ria terjerit2 mcm org tak ada pedoman..memang hilang pdoman hidup pun dua mangkuk tu...yg teman sahabat baik dia tu pulak, awat tak bawk je almari, katil, tilam, bantal, kain baju letak depan tv tu..senang nak golek2...celaka punyer budak..!!!otak sumbat dlm lubang j**** agaknyer..tu yg bengap nak mampus..



sori kalau aku melampau tapi aku tak kira org nak cakap pasal aku..aku bukan hipokrit...kalau aku rasa nk luah, aku akan cakap pe je...ada aku kisah org pk pasal aku..???..tak suke sudah....



aku tak akan jd mcm ni kalau dorg tak buat hal..aku bukan jenis yg cepat marah..aku pun boleh bertolak ansur tapi kalau dah jd benda yg sama sampai aku rasa menganggugat hidup aku..macam ni la aku...lepas ni tunggu la nasib korang..jgn ingat aku nak duduk diam je...langit tu sebenarnyer tinggi...dgn aku jgn main2...!!!..huh..!!!



last word dari aku...SORRRYYYYYY...!!!!!...
29 March 2011 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment