twitter

minggu ni aku balik kampung...horrayyy...!!!..terasa tenang sangat...sangat...sangat tenang fikiran aku..ringan je otak aku ni...heheheheeh...selama seminggu aku struggle menanti utk balik kampung...akhirnyer semalam sampai jugak....dalam bas tak fikir apa dah..ingat kampung je...aku malas nak fikir pasal keje..huhuhuu...walaupun kampung aku tak jauh mana tapi nikmatnyer...Tuhan je yg tahu...betapa gembira aku balik ke kampung dari tinggal kat sana...hati tak tenang, pressure, tension & segala macam la...seyes aku tak suke keadaan tu...
semalam sampai rumah malam...so penat sikit sebab after keje terus p bus stand..naik bus kul 8 mlm...dlm bus aku tido je..kepala aku sakit sebab petang tu keje aku settle lambat...geram aku...time aku nak balik kampung la, keje buat hal...benci..benci...tak suke...tak suke...
hari ni aku kuar lepak dengan member aku kat KFC...lama tak lepak dgn dorg...best sgt dpt share citer...ada plan baik punyer...kitaorg nak buat birthday party sama2 hujung bulan ni...wahhhhh...tak sabarnyer aku.....hehehehehehe....then plan nk p holiday plak...weeiiiiiii.....plan punyer la gempaq tapi tak tau jadi ke tak...hahahahahaha....
hhhmmm...masuk part sedih plak...sejak seminggu ni semangat aku semakin luntur mcm baju kene klorok...huhuhuh...hati aku semakin menolak utk terus bekeje kat situ...oohhhh...TUHAN tolong aku.........!!!!!!!!...bagi aku sedikit kekuatan utk dugaan-Mu ini...aku kene bertahan...huhuhu...aku kene sabar....huhhhuhuhu...
sejak seminggu ni jugak aku rindu seseorg...bkn niat aku nk putuskan hubungan tapi aku terpaksa...dia bukan milik aku lg...aku tak mampu terima semua tu...semakin aku lupa semakin kuat aku ingat dia..aku tak mampu nak lupakan dia...apa yg aku nak buat..???aku kecewa sangat2...tp dlm hati aku masih syg dia....aku tersepit...aku tak suke hidup mcm ni....huhuhuuhu..
buat member aku yg patah tangan sebab xcident masa keje..hope cepat sihat..rajin2 makan ubat k...aku doakan cepat sembuh...
malasnyerrrrrr....!!!!...esok dah kene balik sana...aku tak nak...aku tak nak...aku tak nak....wahwahwahwah...!!!!!
-the end-
26 February 2011 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment