twitter

hari ni aku nak berkongsi sikit citer ketakpuasan ati aku ttg sorg staff ni...aku perkenalkan dia sbg 'gagak itam'...hahahahah..nape 'gagak itam'???...jawapannyer senang je...sesuai dgn sifat dia...yg selalu memekak dan keadaan fizikal dia...ingat lawa sgt kot...dapat la gelaran tu dari aku...hehehehehe...
aku bukan nak kuang ajar tapi gagak itam tu yg memaksa aku utk jadi org yg kuang ajar...nasib la...jgn nak salahkan aku...aku tau agak itam tu lbh tua dari aku..ada pangkat tapi syg semua tu tak mencerminkan diri gagak itam tu sendiri..buat aku meluat tahap babun...babun kalau tgok gagak itam ni pun pasti menyampah tahap cipan...
sejak 1st day aku start keje sampai la skrg, aku dah tak suke dgn gagak itam ni...nak org lain respect dia sbg org yg berpangkat tp syg sekali gagak itam tak pandai nk respect org lain...mcmne tu..???perlu ke aku respect gagak itam ni..???dah sifat semulajadi gagak itam agaknyer...buat org lain semua benci kat gagak itam...hahahahaha...
buat lawak bodoh yg berulang sampai aku nak termuntah dengar..elllooooooo...kalau dah tak ada modal nk buat lawak tolong senyap..jgn nk jadi mcm kumpulan gagak itam lain yg memekak mencari makanan kat tong2 sampah...tu 1 hal, belum masuk bab gagak itam mengutuk org lain..gagk itam ingat dirinya bagus agaknyer...dok baik punyer kutuk...aku sumpah 7 keturunan gagak itam ni tak bahagia walaupun pangkat gagak itam ni tinggi...ada aku kesah..huh!!!
kalau dasar kumpulan gagak itam, mmg tak lari la dgn putar belit citer dia...boleh siap konner maut...aku yg jadi mangsa..suke2 gagak itam ni kata aku tak nak buat keje, selalu komplen, tak reti buat keje...wahhhh.....mmg melampau mulut gagak itam ni...nk kene sumbat dgn kasut aku agaknyer...depan2 staff dan pegawai lain gagak itam ni sedap menabur fitnah kat aku...dlm ati aku mmg sumpah 7 keturunan gagak itam ni makan nasi pasir...sbb cuba tabur pasir dlm periuk nasi aku...huh..!!!
lagi 1 baik punyer kutuk, gagak itam kata aku tak sesuai keje kat situ dan yg paling best gagak itam ni kata aku better keje dgn mayat...pergghhh...!!!..panas telinga je aku dengar gagak itam ni berbunyi...aku cuma mampu tersenyum dan bersabar sbb aku masih under training...takot2 nanti aku kene tendang pulak dari situ..mampus aku...tapi seyes dalam ati aku memang mengelegak tahap lava gunung berapi....tunggu dan lihat je la...memang nak kene dgn aku...
sebulan aku tahan diri utk biasa dgn keje ni..tapi bila ada gagak itam ni semunyer hancur...aku tak tahu sampai bila aku mampu bertahan...rasa nak cabut je dari situ...tapi bila aku pk balik, kalau aku cabut mcm tu je maknanyer kemenangan berpihak pd si gagak itam tu...mana boleh...aku kene kuat...kene kuat...kene kuat...jgn biarkan gagak itam tu memusnahkan diri aku...gagak itam hanya kumpulan kecik yg rasa dia terbaik tapi sebenar yg terburuk...dasar gelap gelita, pengotor pulak tu...bukan tu je, suke memekak...sama mcm burung gagak itam yg ada kat area rumah aku...sama perangai...elok sgt la gelaran dari aku utk gagak itam tu....hahahahaa...
ok la pembaca semua...setakat ini je entry kali ni...luahan rasa tak puas ati aku dgn kumpulan minor ni...uweekkkk...!!! menyampah aku tengok gagk itam tu...yekkk..!!! geli aku...
jumpa next entry pulak....daaaaaaaaaaaa....
04 February 2011 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment