twitter

rabu lepas aku kene p course kat kl...ya ampunn...rezeki datang bergolek kot...dah lama tak turun kl...rindu dowh...hari rabu aku keje halfday, petang baru gerak p kl...penat giler duk dalam bas...mcm bese la, dlm bus aku membuta je..tak pernahnyer celik mata aku..tambah pulak single seat...perghhh...layan habis tido...hahahaha...sampai kl dlm kul 9.30 mlm...penat sesangat...sampai2 je kat hotel ancasa terus check in..malas nk tunggu2...dlm bilik dah da roomate baru...dari pahang...huhuhuhu...
lepas mandi2..aku kuar jap..p cari makanan..lapar giler tahap cipanzi..nasib baik la hotel dekat je dgn restoran...tak yah nak jalan jauh2...aku makan dgn member aku..seje aku kol dia suruh dia turun menyambut kedatangan aku...hahahahaha...yg bestnyer, dia yg belanja makan...wahwahwahwah....duk sembang2 dgn dia tak sedar dah kul 11.30mlm..tak boleh jadi ni...aku dah la esok kene bangun awal...mampus aku kalau lambat bangun...huhuuh...aku pun gerak balik hotel...ingatkan roomate dh membuta rupanyer belum...dia sedap duk bersengkang mata tengok tv...huhuhu...aku balik je terus tido....
seawal 6 pagi dh bangun...malasnyerrrrr....lepas siap2 terus gerak p menara...dekat je..seberang jalan..tak berpeluh langsung...hehehehe....pukul 8 start la course aku tu...ramai jugak yg dtg...ada dalam 60 org dari seluruh malaysia termasuk sabah & sarawak...semua staff baru...muda2...paling tua pun, dlm 30-an kot...not bad la kenal dgn dorg ni semua..masing2 ada citer & pengalaman sendiri bila start keje...ada yg ok & ada yg tak ok...bese la tu...aku pun tak lepas peluang nak share citer aku..tak nak kalah...hahahaha...aku jumpa gak bebudak dari penang...ramai jugak...
course habis aku habis dlm kul 6 petang...aku tak balik terus tapi stay kat kl dulu..rasa mcm penat la pulak nak balik...so then aku kol member aku sorg ni dtg temankan aku...hehehee..hepi jumpa dia...setelah sekian lama....thanx bro...
pagi ni aku baru grak balik kg...weeeeeeeee.......!!!!..aku kat kg sekarang ni....hehehehehe
11 February 2011 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment