twitter

mood aku semakin baik dari hari ke hari cuma mood utk rayer tahun ni mmg tak ada langsung..tah la..mcm tahun lepas jugak rayer tahun ni..sama je bagi aku..mungkin aku tak menikmati bulan ramadan ni dgn sepenuh hati aku kot..sebab tu aku rasa mcm ni..org kata kalau nak sambutan rayer tu meriah, kita kene menghayati erti bulan ramadan tu dulu...baru la kita akan rasa teruja utk menyambutnyer...hhhmmm....tah la...aku sendiri pun tak tahu...banyak benda yang aku fikirkan...penuh otak ni sebenarnyer...macamne aku nak menghayati bulan ramadan tu sendiri kalau banyak sgt benda yang aku fikirkan..migrain..migrain..migrain...
lagi 2 hari nak rayer..huhuhuhu..apa yg aku fikir sebenarnyer??apa yg ada dlm hati aku sebenarnyer??aku pun tak tau...yg aku tau dalam hati aku ada taman..berbunga-bunga...hahahahaha..
dalam kemeriahan org lain membuat persiapan rayer, 1 of my sedara anaknyer xcident..coma..masih tak sedarkan diri...adush...sedihnyer...dah nak rayer ni boleh pulak jadik mcm tu..malang tak berbau..kalau nak jadik, maka jadik la..aku harap keluarga dia tabah menghadapi dugaan & berdoa anaknyer tu cepat sedar dari coma...amin...
apa lagi aku nak citer dlm ni ek??hahhh...berat badan aku susut lagi..tah berapa tah susutnyer..aku tak timbang pun..tp seluar aku longgar...teruk giler puasa kali ni...selalunyer tak macam nie...huhuhu...aduyaiii...tapi kalau ikutkan statistik perangkaan aku, puasa kali ni aku memang tak berselera nak makan sgt..makan ala kadar je..perut aku cepat kenyang bila makan berbuke & time sahur aku tak makan langsung sebab masih kenyang..juz minum air milo segelas..mungkin sebabkan ni, aku semakin kehilangan lemak dlm badan aku ni..makin kurus la aku yg dh sedia kurus ni...huhuhuhu...
hhhmmmm...apa lagi ek..??..mcm ketandusan ilham pulak..tadi mcm byk benda nak taip..nak citer..tiba2 hilang idea..huhuhu....
mcm tak da benda nk taip..so sampai sini je la entry kali ni..kalau da yg menarik, aku up dalam entry baru kemudian...
terima kasih kepada yg rajin view blog aku ni..syg semua..
addiiioossss....!!!
07 September 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment