twitter

mood masih spt semalam..belum masih dtg cahaya ceria..suasana rayer yg smkin dekat masih tak terasa..biar la rayer dtg...aku ttap mcm ni jugak..selagi kekusutan belum lagi terurai, rayer yg dtg masih terasa spt hari biasa yg perlu aku tempuhi sama ada suka atau tak...
smalam aku bertanya dgn sorg teman yg bekerja sbg nurse..soalan aku simple..
"ada apa2 effect if aku bergantung pd panadol utk tido malam??i tak bleh tido la.."
jawab dia simple jugak...
"ko nak mati cepat ke..??
tersentak aku..hhhmmmm...lately aku susah nk lelapkan mata..mcm2 yg aku fikir...mcm2 masalah dlm kepala ni...sedih jgn ckp la..may be sbb tu aku tak bleh tido malam..dh mnjadi habit aku, if tak bleh nk lelapkan mata aku akan telan penadol..at least aku akan tertido sendiri bila ubat mula meresap ke dlm darah2 aku..sbb tu aku suke makan panadol bila tak boleh tido malam..
selama ni aku ingat tak ada apa2 effect..rupa2nyer aku silap...byk keburukannyer...aku risau jugak..lepas ni aku kene kurangkn kebergantungan aku pd panadol...risau jika ada yg tak kene di masa depan...kalau pjg umur aku ni la...huhuhuuhu..
hari ni, kepala masih berat...rasa mcm sendat sgt..dh penuh kepala aku ni..tak ada ruang langsung...rasa mcm perjalanan oksigen pn pelahan sbb sesak sgt otak ni...huhuhuhu..tak tau bila semua ni akan berakhir...kesian kepala otak aku ni...aku tetap terus berharap ada sinar baru menjelang rayer ni...di ringankan beban kesedihan ini...hhhmmmm....doakan aku...
KH-masihkan lagi.....???
05 September 2010 | 3 KoMeN |

3 KoMeN:

  1. My New Life
    Sep 7, 2010, 2:38:00 PM

    sama la macam aku, macam x raya jer rasanya...blum nampk lagi sinar aidilfitri tu..

    sama la ngn aku, dah seminggu dah aku x boleh tido malam..huhu

    apa2 pun sabar k, ko tu ada ke x boleh nak tido makan panadol? x elok tuk kesihatan tau...

  1. SaiFF HaQieM
    Sep 7, 2010, 8:46:00 PM

    txpe2 bro..da 2 hari lg sblum rayer..kita tgok mcmne t..huhuhuhu..
    bro..dh habit kot..asal tx bleh tido, asal ada prob, msti telan panadol...skrg ni cuba kurangkan..

  1. Khairiz
    Sep 8, 2010, 4:48:00 AM

    owh yer ke....elok kurangkan..

    x elok bergantung pada panadol je..

Post a Comment