twitter

picture ni aku grab dr FB member aku..tadi aku dgn tabah & berani explore FB yg lama aku tak aktif tu..tup2 jumpa picture ni..aku pun tak tau yg member aku upload picture ni...so then aku grab la buat simpanan...

nampak cute & cool :-p
jgn mare aaa...tak salah nk puji diri sendiri..org lain tak nak puji..lg pun bukan berbayar pun kalau nak puji diri sendiri..org nak kata perasan, lantak la..mulut org...huhuhuhu..
picture ni kat kedai mana tah tapi aku ingat time ni jalan2 kat KLCC after keje...baju pun baju pejabat..siap bawak beg..hahaha..
disebabkan aku rasa picture ni menarik & aku tertarik, so aku buat la photo utk profile aku..thanx pada member yg snap picture ni...hehehehe...
23 July 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment