twitter





biadap..!!!
setan..!!!
bangang..!!!
binatang..!!!

tu je yg dpt aku gambarkan terhadap kekejaman tentera zionis yg menawan kapal2 bantuan kemanusiaan ke gaza, juga utk palestine...geram aku dgn israel...tak berhati perut...memang tak berperikemanusiaan langsung...
sedih, menangis bila aku membaca, mendengar & melihat berita2 ttg apa yg telah dilakukan oleh tentera zionis tu...eloknyer di humban ke tengah laut bg jerung makan...tak pn tanam hidup2 kat tengah2 padang pasir...apa la dosa rakyat palestine & gaza tu sampai mcm ni dorg buat...berat sungguh beban yg dorg tanggung..berat mata memandang berat lg bahu yg memikul...kita disini hanya mampu berdoa pada Allah swt agar melindungi & melepaskan segala penderitaan mereka...
pd israel & termasuk sekutu2nya, semoga Allah swt membalas segala perbuatan korg...setiap yg terjadi itu ada karmanya...apa yg berlaku ada pembalasannyer...juz a matter of now @ later...so jaga2 la...
sebagai sedara seislam, sama2 la kita berdoa utk mereka...semoga mereka dijauhi dari segala penderitaan & kesengsaraan...amin...
06 June 2010 | 1 KoMeN |

1 KoMeN:

  1. hamba ALLAH
    Jun 16, 2010, 1:16:00 PM

    wah wah pedas nampak komen ko kat aku...sentap..aku just wat nota jer kat blog aku..nak bg kat budak jer..nak copy tak sanggup..so budak leh ambik kat citu jer..nak wat luahan perasan nie..not my taste k..tak ada mase nie semua..

Post a Comment