twitter

juz come back from kursus kawen..hehehe..so exhausting..from morning till evening...asyik duduk je..really2 exhausting...huhuhu..tomorrow will be continue for next module...hhhmmm...then after finish it, i'm ready to be a husband and father..hahahaha...(oppss..sedia ke..??)..juz kidding...
kursus hari ni ok la..best tapi ada jugak modul yg membosankan sampai aku menguap bape2 kali..huhuhu..actually bukan modul la yg bosan tapi cara penyampaian yg a little bit slow and serious menyebabkan suasana dlm kelas agak suram...juz dengar je...
ada jugak ustaz yg jenis happening..buat lawak..tergelak2 aku dengar..hehehe..antara modul yg aku suke & tak mengantuk ialah berkenaan dgn ibadah, akhlak islamiah & hubungan dlm keluarga...memng celik je mata aku..tambah utk modul hubungan dlm keluarga...18sx..hehehehe..lagipun ustaz tu pandai tackle audiens...semua beri perhatian sepenuhnyer time ceramah diberikan...
dlm ceramah yg disampaikan ada la jugak word2 @ ayat2 yg buat aku terasa..huhuhu..tapi nk buat mcmne dh nama pn kursus kawen..terima la dgn hati yg terbuka...hahahaha..(sentap aku..!!!..)
audiens hari ni ada yg muda & tua..ada yg dtg dgn couple..ada yg dtg dr dekat & jauh..ada yg saje2 dtg utk mengisi masa lapang..& ada jugak yg dtg utk mendapatkan sijil...aku pulak dtg sbb nk kawen...kahkahkahkah...
hhhmmmm...esok hari last..tak sabar nk habis cepat..boleh dpt sijil..lepas tu aku dh tak payah pikir lg pasal kursus kawen..harap2 aku lepas la kursus kawen esok..huhuhuhu...
tadi balik dlm keadaan hujan lebat yg mencurah2..lenjun aku...balik aku chat jap dgn Aria...member baru aku dr filipina..baik budaknyer..seronok kawan dgn dia..at least dia boleh menjadi pendengar setia masalah aku...huhuhu..
mmmmmm...dlm melalui hari2 yg mendatang ni, aku rindu dgn seseorang..dh sebulan tak dengar khabar dr dia..sihat ke dia??hhhmmm...aku doakan dia sihat & gembira selalu...biarpun jauh di mata tapi dia sentiasa dekat di hati aku...huhuhuhu...(citer sedih la pulak..waaahhh)
dah la malas nk taip dh..tu je citer yg aku nk masukkan dlm entry kali ni..see later k...
daaaa...
08 May 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment