twitter

kawen...kawen..kawen...hhhmmmm..masuk hari je dh 3 jemputan kawen aku dpt...alhamdulillah rezeki..dpt jugak merasa nasi minyak member2 aku tu...hehehehe..tp kalau dh namanyer member yg kawen, tak kn la nk pegi dgn tangan yg kosong kn..??.nama pn member rapat...aduyaiii...kopak aku..huhuhu..kalau yg 1 tu boleh lah skip coz sis dia yg kawen..so setakat memenuhi undangan, no hal lah...tapi yg 2 lg tu...huhuhu..dua2nyer member rapat...arrggghhhh...!!..tension..!!..dh la kawen bulan yg sama...tertekan..!!..what should i do..?? duit tak mandang time ni...nak pegi makan free, segan la pulak..dah la dua2 rapat dgn aku..sorg tu member sekolah, sorg lg member GEMS..sama2 penting dlm hidup aku..susah, senang lalui bersama..cehwah..hehehehe...akan aku usahakan jugak..insyallah..tapi nak bagi apa ek..??..aku bab2 hadiah ni bukan la expert sgt..bagi sejadah..??pinggan mangkuk..??jam dinding..??@ juz bagi duit..??mana 1 yg lebih afdal..??hhhmmmm...pening jugak pikir benda ni...ni baru member yg kawen belum aku kawen lg..(nk jugak sibuk..hehehehe..)
sejak habis sekolah sampai la skrg ni, asyik terima undangan member kawen je aku ni..yg terbaru member sekelas aku masa form 5..Yut, si tomboi, ganas, kerek giler tu..dulu bukan main 'laki' dia..dlm kelas duk sebelah aku, asyik membuta je..tapi skrg feminin habis..menyesal tak ngorat dia dulu...hahahahaha...Yut..Yut..ooppss..bukan Yut lg tp dh tukar jd Jue..hehehehe..mmmm yg dara, teruna semuanyer dh tamatkan zaman bujang..ada yg dh beranak pinak dah..tp 'uncle' ni tetap la solo...bila la agaknyer 'uncle' ni nk kawen..??kawen ke 'uncle' ni..??hahahaha...insyallah kalau da jodoh kawen la aku ni..(dlm proses ke arah tu..hahahaha)
bila pikir bab kawen ni, aku jadi gerun..huhuhu..peralihan fasa dari bujang ke status berkawen...berat tanggungjawab tu...aku ni boleh ke pikul tanggungjawab tu.??..ish...tak ready lagi...tak sedia lagi...tunggu2 la dulu..tak puas enjoy lagi..dah puas enjoy pulang lah ke ganggang...kahkahkahkah...insyallah kalau ada jodoh..kalau di takdirkan hidup membujang, aku redha..tak bertemu di dunia, insyallah akan bersama di syurga..tu je la kata2 yg aku mampu ucapkan bila org seekeliling asyik bertanya pasal jodoh dgn aku...(jln selamat sebenarnyer..mls nk pjg2kn citer..hehehehe)
apa pun jodoh pertemuan, ajal maut di tangan Tuhan..kita hanya mampu merancang Tuhan yg menentukan segalanyer...wallahualam..
ok la tu je utk entry kali ni..later i will up new story...mungkin hot story..??so tunggu je la..hhehehe...adiossss amigosss...!!!
06 May 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment