twitter

akhirnyer siap jugak layout baru aku..fuhh..!! penat jugak aku update layout blog ni...naik juling mata aku mengadap coding2 dlm HTML ni...jenuh nak betol sana sini..tambah sana sini..dah la layout yg lama terdelete...lupa nak save..cerdik sgt kn..kn..kn..hahahahaha...
tapi tak apa...dah siap dah..hope lepas ni akan ada lebih ramai pembaca yg view blog aku..hehehehe..tak la..aku update ni pn saje utk kepuasan diri aku..dah lama blog aku tak berganti wajah..dah da masa ni aku buat la surgery wajah blog aku ni...hahahaha...apa2 pun aku puas..hehehehe...
k la...esok bleh la start update blog macam bese..insyallah...
chou dulu..adddiiioooss....!!!
01 May 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment