twitter

hhmmm...ms blog ni di update aku ada kat kg...tp terasa kejap je cuti..esok dh nk kene balik kl..penat pn tx hilang lg...huhuhuhu...sebenarnyer aku tx tau nk tulis mcmne kat dlm blog ni..perasaan aku bercampur baur...kes kat tempat keje tx settle lg...geram aku dgn management...mcm tx reti buat keje..buat keputusan sesuke ati..dulu b4 masuk keje janji mcm2..dh masuk keje suke2 nk tendang sana sini mcm bola..nak je aku carut depan muka dorg...ada otak tapi tx reti nak guna..inform last minit..ingat senang ke nak cr rumah/bilik sewa kat area kl ni...bangang...nk berhenti keje rs mcm tx berbaloi plak..penat aku dh berulang alik p keje tetiba nk berhenti...untung banyak la dorg...dah la skrg ni susah nk cr keje...ekonomi tx baik2 lg...seksanyer hidup...huhuhuuhu...esok nk balik kl...malasnyer...kalau boleh tx nk jejak lg kaki kat kl buat sementara ni..penatnyer tx terkata...tp apa boleh buat..rezeki aku kat sini...kene jugak tabah & kuat semangat..TUHAN sentiasa menguji aku..kalau nk yg terbaik, kene usaha lebih sikit...aku harap TUHAN berikan aku kekutan utk hadapi hari2 yg mendatang..
hhmmm...dh la..mls nk taip dh..cukup setakat ni...ada masa aku update lg blog ni...salam...
SaiF4ever
satu keinginan diatas keinginan yang lain...
14 March 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment