twitter

hari ni naik lg 1 angka...umur aku dh bertambah..huhuhu..tx pe la..janji nampak muda..hahahaha..terima kasih pd yg wish kat aku...pd family & kawan2 yg masih ingat pd aku, TQ so much...hari birthday aku ni, sepatutnyer aku keje tapi sampai je opis big boss bg cuti..bengang pn ada, seronok pn ada..tx tau nak buat pe..nak balik rumah malas, lastnyer aku kuar dgn member keje pergi ke KLCC...merayap kat sana...kemudian tengok wayang citer Niyang Rapik...boleh la citer dia..citer melayu...faham2 sendiri la...aku boleh siap gelak2 dlm panggung dgn member aku..hahahaha..habis je citer, kitaorg merewang la 1 KLCC..masuk kedai tu, kuar kedai ni...belinyer tak jugak...saje cuci mata..tx mampu rasanyer nk membeli kat situ lagi..insyallah kalau da rezeki beli la kot nanti...tah bila...hehehehehe..kemudian kitaorg p lepak kat taman KLCC jap...saje bergambar kat situ..panas siot..tx lama pun kitaorg kat situ coz dah petang..malas nk berebut2 balik naik tren nanti...sebelum balik aku singgah jap guardian kat masjid jamek...beli barang sikit..lepas beli terus balik & singgah makan jap...kaki lenguh giler...mana tx lenguhnyer, dr pukul 10pagi sampai pukul 5petang duk merewang kat KLCC tu..huhuhuhu...balik hujan turun pulak..aaahhhh....redah jugak...dah la baru nak baik demam...kene hujan...sampai rumah kepala aku sakit...huhuhu...mandi, makan ubat...lalok je, aku terus tido.....tak sedar diri kot...hehehehe...
hhhmmmm....tu je la utk entry kali ni..perjalanan hidup aku pd hari lahir...tx menarik pun...tp aku hepi...ok la next entry aku up citer lain plak...aaadiiiooosss semua....


SaiF4eveR
satu keinginan di atas keinginan yang lain...
01 March 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment