twitter

salam kembali..lama dah aku tx update blog..juz upload pic2 je..tu pun semuanyer peristiwa tahun 2009..macamne dgn tahun 2010??apa citernyer??hhhmmm...aku pun tx tau macamne nak mulakan entry di tahun baru ni...
ok la..lets start with azam di tahun baru...aku pasti setiap orang akan pasang azam baru..asal je masuk tahun baru, azam pun mesti baru..semuanyer kene la baru..ye tx.??macam dah jadi trend @ tradisi setiap tahun...sebut je tahun baru, azam pun baru la..walaupun azam yg dulu tx tercapai lg..macamne tu..??sape nak jawab..???..
aku..???hehehe...aku tx da langsung azam baru tahun ni..azam aku sama je.tx pernah berubah..salagi aku belum capai apa yg aku nak dalam hidup ni, selagi tu la aku akan guna pakai azam aku tu..pada aku lebih baik aku fokus pada sesuatu tu hingga berjaya sebelum bertukar kepada yg baru..lg pun aku tx nak terburu2..biar slow tp steady..hehehe..steady ke??macam dah goyang je..huhuhuhu..apa lg nak citer ek??
hhmmm...aku tx nak sentuh pasal kerjaya & percintaan buat masa ni.biar la aku simpan dulu.dah sampai masa sesuai baru 'open table'..hahahaha...so utk kali ni & masa2 akan dtg aku akan byk berciter pasal diri & kehidupan yang aku lalui..bolehkan.??sure boleh la..hehehehe..
tahun 2010 ni, aku berdoa & berharap sgt, kehidupan aku akan lebih baik, brjalan lancar & sentiasa di permudahkan.tx seperti tahun lepas, byk dugaan & ujian yg kene aku lalui..walaupun teruk jugak 'ditibai' aku still dapat bertahan & bersabar..aku anggap tu semua ujian dari Tuhan..aku tau Tuhan sayang pada aku...sebab tu aku di duga macam tu..harap tahun ni ujian tx segetir tahun lepas..insyallah..amin...
hhmmm...cukup la setakat ni ntry aku kali ni..next time aku update lg..ni tengah usaha utk download video dari bebudak RS..tah macamne tah caranyer pun aku tx tau..once aku dah berjaya dapat, aku akn upload dalam blog aku ni..so tungguuuu...hehehehe...
ok la, aku chou dulu...
salam sayang utk semua..luv u...
SaiF'4eveR
satu keinginan di atas keinginan yang lain...
11 January 2010 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment