twitter

rasanyer tak terlewat lagi utk aku ucapkan selamat menyambut hari raya haji kepada semua...raya tahun ni aku balik ke kampung...cuti 4 hari...& tahun ni utk pertama kalinyer aku beraya dengan adik & kakak sebab parents aku pergi mengerjakan haji...suasana agak berbeza...tapi tak apa lah..bukan selalu pun...harap2 ibadah haji yang di lakukan oleh orang tua aku berjalan lancar...amin....
hhhmmm....agak lama aku tak update blog aku ni...bz memanjang..tak berkesempatan langsung utk aku menaip sesuatu dalam blog ni walaupun sebenarnyer aku ada banyak citer nak di share...sejak join gems ni, perjalan kehidupan aku sikit berubah & berbeza dengan zaman aku duduk menunggu keje dulu...sibuk memanjang..dari pagi hinggalah ke malam...kadang2 hari cuti pun ada je benda nak di buat...tak da masa nak update blog aku ni....time cuti2 ni pulak pun sama jugak...ada je benda yang aku nak buat...nak ke sana ke mari...tak sempat nak melonggok depan laptop ni hah...malam ni la baru ada chance nak update blog ni....sekadar citer biasa la...nak taip citer yang best2 panjang pulak...better cari masa yang sesuai...nanti aku boleh upload pictures2 aku masa kat gems...banyak tuuuu....hehehehe...(memang giler bergambar...) buat masa ni, aku tak dapat lagi pictures2 tu lagi...banyak sangat..tak muat aku punyer pendrive...so kene la tunggu..lagi pun biar la member2 aku kumpul semua pictures tu dulu...dah settle baru aku ambik..pictures aku ni berterabur kat camera sape2 tah...semua ada muka aku...hahahaha...so kalau nak tengok pictures2 aku tu, kene la tunggu k....
cukup la setakat ni...nanti ada masa aku update lagi blog ni...aku nak kemas barang..esok dah nak balik sana balik...huhuhuhu...
jumpa lagi di next entry k...TQ sebab sudi view blog aku ni...addiiiooossss.....
SaiF4eveR
satu keinginan di atas keinginan yang lain...
29 November 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment