twitter

hhhmmm...aku tak tau sesuai @ tak tajuk tu...actly aku sendiri tak tau apa yg aku fikirkan sekarang ni...tak tau apa yg ada dlm otak aku ni...kdg2 aku fikirkan ttg kehidupan aku...kdg2 aku fikirkan ttg kerjaya yg tak nampak bayang lagi ni...kdg2 aku fikirkan ttg cinta...tah la..bercampur2 semuanyer...tak tahu yg mana yg patuit dulukan o di tengahkan o di bawahkan...hhhhmmm...
dah hampir sebulan lebih aku join program ni, aku still mencari2 sape diri aku..apa yg aku harus aku capai terlebih dulu sebleum dapat apa yang aku impikan...aku masih mencari2 bayangan itu...semuanyer masih kabur...lain yg aku cari lain pulak yg aku dapat dari program ni..pelik betul...tak pe la..masih ada lebih kurang sebulan lagi...aku masih boleh berusaha...kalau tak berjaya jugak..tak tau la aku...berserah je la pada takdir...huhuhuhu...
ttg kerjaya...kdg2 buat aku jadi takot...takot jd penganggur selama2nyer...takot apa yg aku impikan tak jd kenyataan..takot apa yg diberikan melebih kudrat tenaga aku...aku takot semuanyer...
dalam percintaan pula, aku dh malas nk terlalu fikirkan...hanya berserah..kalau ada jodoh...ada la...semuanyer di tangan Tuhan...
ok la..nak cjaou dah...ada practise koir..jangan terkejut, aku dah join koir utk program ni..permenant koir...aku terkejut gak...tak sangka suara aku yg tak sedap ni boleh jd team member utk koir GEMS..memang terkejut..hehehehe...
dah la..mengarut je aku ni...aku chaou dulu...adioosss......
SaiF4eveR
aku tidak lagi berharap biarpun keinginan itu masih ada...
06 November 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment