twitter

last week aku, ezad, bob, sam & apex p ke Sungai Kanching...saje je nak merasa p mandi kat sungai tu...alang2 dah dekat dengan tempat tinggal kita orang, baik pergi..kalau tak bila lagi nak merasa...kami gerak dalam pukul 4 petang & sampai sana dalam 15 minit macam tu la...sampai je kene bayar RM 1 sorang...mahal jugak...kalau kat tempat aku, 50 sen je...huhhuhu..dari bawak kami menapak sampai la ke kolam kat atas..penat jugak...sepanjang jalan ke atas ada penyambut tetamu..monyet2 brmacam size sedia menyambut tetamu yang datang..bagus betol sungai kanching ni...tapi menakutkan aku je sebenarnyer...risau kalau2 dia terkam...hehehehehe...sampai je kolam kat atas, kami duduk jap melepaskan lelah...semput aku jalan kaki naik ke atas...atas dari kolam tempat kita orang mandi tu ada lagi air terjun tapi tak larat la nak menapak ke atas...tinggi sangat...huhuhuhu...kat kolam tu ramai jugak yang mandi..maklum la hari cuti, ramai la yang datang...aku pun sempat la cuci mata kejap..best...hehehehe...kami mandi2 kat kolam tu kejap...sejuk betol...menggigil aku...lepas kecut semuanyer, kami pun turun balik & hujan pun turun sekali...balik je, semua terbongkang penat...tido...hahahaha...
esoknyer, aku keluar p KL dengan ain, sarah & imah...saje keluar nak cari barang sikit..dorang pulak nak cari kasut la, baju la..segala macam nak beli..yang jadi mangsanyer aku & imah..kene tunggu lama...lenguh kaki aku..huhuhuhu...lepas p sogo, kami makan kat KFC, then p ke maju junction...lepas tu p pulak jalan tar, nak cari kasut dorang ni...dah sampai sana, tak reti pulak nak cari jalan balik..hahahahaha..lastnyer aku pun meringan2kan la mulut bertanya orang...dalam pukul 6 kami pun sampai la ke destinasi cinta..hehehehe..balik aku tido kejap..penat siot, 2 hari berturut2 keluar...dah la esoknyer ada kelas...
tu je kot yang aku nak share utk entry kali ni..next time aku update lagi citer aku...ok semua adiossssssssss....
lupa pulak, hari ni aku dah kene balik ke resort...malasnyerrrrrrrrrrrrr...arrrgggggghhhhh...!!!!
SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
18 October 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment