twitter

dah 11 hari aku kat sini baru hari ni ada peluang aku bukak blog aku ni..kalau tak asyik penuh je lab kom kat sini..nak update pun susah...lagi 1 jadual kat sini pack sangat..dari pagi sampai ke malam ada je aktiviti..pagi kelas macam biasa sampai la ke petang..malam pulak group discussion...balik dah mengantuk giler gaban..terus tido..tak sempat langsung aku nak update blog aku ni...hari ni aku cuti...baru ada peluang nak surf internet...huhuhu...
sepanjang aku kat sini boleh di katakan best jugak la..1st tu memang la nampak macam tak best je sebab tak da kawan..aku juz kenal sarah & ain je..tapi lepas 2, 3 hari baru la mula rasa selesa..dah mula nak bertegur sapa dengan member2 baru...housemate aku ada 9 orang..semua ok...ada dari johor, melaka, perak, kl & selangor...semua mcm orang giler termasuk la aku...hahaha...kami duduk apartment..
kelas BI aku memang best giler..dapat intructor yang spoting habis, mr mohan..dah tu member kelas pun sama naik...enjoy la...group aku pun best jugak..aku kenal deni, wawa, wana & yati..korang da bomb la...tak macam kelas lain...semua merungut boring...huhuhuhu...
cuma group utk business mcm tak best je...mungkin sebab baru nak start kot...lagi pun group ni ramai sangat banding dengan kelas BI aku...tak pe la...aku harap group ni akan jadi best la lepas ni...
sejak dari masuk samapi la hari ni, memang penat giler la..macam2 aktiviti...rasa macam tak sempat je nak rehat dah ada benda nak buat...huhuhuhuhu....
lepas ni aku mungkin akan jadi lebih bz sebab project dah nak mula dah...tak tau sempat ke tak nak update blog lagi..harap2 aku sempat la taip something dalam blog ni...
apa2 pun terpulang pada masa aku nanti...
rasanyer tu je kot yang aku nak taip...tak ada idea dah..citer banyak tapi otak macam blank je hari ni..mungkin sebab senam aerobik pagi tadi kot...hahahaha...
ok la aku chou dulu..adios.....
SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
10 October 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment