twitter

semalam aku keluar dengan member aku..dah lama jugak aku tak jumpa dia ni...maklumlah orang bz...kebetulan dia balik minggu ni, dia ajak aku keluar...aku pun 'on' je la...janjinyer pukul 11.30 malam..then dia sms aku, ambik pukul 12 malam..lepas tu up lagi 12.30 pagi...tuptup pukul 1 pagi baru dia datang ambik aku...celaka betol...memang janji melayu dia ni...di sebab kan aku dah lama tak jumpa dia & banyak citer nak share dengan dia, aku pun sabar je la menunggu dia..lagi pun aku dah bersiap..alang2 tunggu jugak la...
dia datang bawak kete baru dia..merasa jugak la aku naik kete baru dia...hahahaha...dia bawak aku lepak kat taman depan dewan ipoh...saje lepak2 ambik angin sambil cuci mata..hahahaha...banyak benda kitaorang bualkan..rupanyer dia ada exam SPA esok..patut la dia balik ipoh...tabah betol dok merayap sampai pagi...dah la esok exam...bukan nak prepare ke apa...gigih mamat tu...
puas duk lepak kat situ sampai badan aku habis kene serang dengan nyamuk2 yang tak putus asa menagih darah dari aku, kitaorang gerak pulak p padang ipoh...lepas tu dia bawak p ke padang polo..tak singgah pun juz lalu je..gelap siot..dah la dekat dengan kubur cina kat situ..takot aku....last sekali dia bawak aku round2 kat town..huh!! apa yang ada...dah pukul 3 pagi..semua kedai dah tutup..tengok keindahan jalan yang dihiasi lampu2 yang berwarna-warni je la...dalam kete kita orang sembang...banyak citer..pot pet pot pet je la kita orang...tak henti2...hehehehe....
dalam 3.30 pagi baru dia hantar aku balik...penat & ngantok tahap cipan aku...balik je terus aku terbongkang atas katil...hahahahaha...
plan hari ni nak ke tronoh melawat member sekolah..nasib baik dah cancel plan tu...kalau tak memang ngantok & penat la aku..huhuhuu...
anyway thanx wei coz lepak dengan aku semalam...kalau balik ipoh lagi bagitau la aku...boleh kita beronggeng sakan...kahkahkah...
ok la tu je utk citer hari ni...chaou..!!!
SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
08 August 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment