twitter

Aku kembali setelah lama mendiamkan diri, mengubat hati yang berduka lara…dalam senyap tanpa bicara aku sempat ke negeri yang terkenal dengan adat pepatihnyer iaitu Negeri Sembilan…aku tak nak citer nape aku bawa diri ke sana…biar aku je yang tahu sebabnyer…lagi pun tak guna nak merajuk lama2...benda dah jadi...biar je la...keadaan tak mungkin berubah...hhmmm...
di sana aku sempat la beronggeng ke kawasan rekreasi Jeram Toi, berkaraoke di mana tah (aku tak ingat nama tempatnyer), singgah Taman Tasik Seremban (tak sure la nama taman tu tapi dekat dengan hotel Royale) & also pergi ke expo pertanian yang kebetulan di adakan di sana…thanx to Danny, Alip & Abg Yus…I enjoy cuma sori coz a little bit segan dengan korang…sori sangat2 kalau aku buat korang tak selesa…apa2 pun thanx a lot…ada rezeki, ada jodoh, kita jumpa lagi…
Tu je citer utk entry kali ni…salam semua…
air terjun Jeram Toi...


*hanya pic tu je yang aku boleh publish kat sini…yang lain2 semua sensor…harap maaf…



SaiF’4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada…

02 August 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment