twitter

hari sabtu, group aku ke carnival sua rasa…saje nak tengok, best sangat ke carnival tu sebab aku tak pernah p pun sebelum ni…boleh la…aku bukan suke sangat p tempat2 macam tu..tambah pulak time matahari terik…buat gelap kulit je…hahahaha…
After jalan2 kat carnival tu, kita orang lepak kejap kat IP…ramai orang siot…banyak budak2 punk dokdet, PLU, couple…kita orang jalan cuci mata kejap…hehehehe..lepas tu terus gerak p TKK…melantak…tengah2 duk lepak makan ada pulak la pulak group penari2 datang makan tak jauh dari tempat kita orang makan…mulut boleh tahan..macam puaka…huhuhuhu…
Habis makan kita orang terus gerak ke Sam Poh Tong..Khaer nak ambik pic hentian limau tambun utk assignment dia…habis je kita orang singgah la kejap kat SPT tu…saje nak ambik pic…tak banyak pun sebab hujan..terus balik lepak rumah Khaer…
Dua hari keluar…memang penat…perut & pinggang aku sakit sebab terkinja2 malam semalam…Sieyda hilang suara…Zira pulak tak cukup tido…Khaer maintain…dia dah biasa, boleh la….hahahahaha…macamne pun keadaan, kita orang tetap enjoy…biarpun keadaan cuaca tak menentu & masalah H1N1 melanda, tapi tu semua tak jadi halangan pada kita orang utk berjumpa…huhuhuhu…
Bawah ni ada beberapa pic kita orang kat SPT…
ni replika limau bali kat hentian limau tambun...

ni masa kat garden Sam Poh Tong...

time kat kolam ikan Sam Poh Tong...

best frenz 4ever...me, Zira, Khaer & Sieyda...

ni aku la....tak kenal memang melampau...hehehehehe





SaiF4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada…
03 August 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment