twitter

last Friday, aku, Khaer, Diela, Sieyda & Zira keluar lepak sama2…1st tempat yang kita orang tuju ialah karaoke kat GM…hahahaha…memang happening giler…masing2 tunjuk bakat yang terpendam lagi terendam sejak sekian lama…kwahkwahkwah…semua lagu kita orang belasah…balad, rock, dangdut, etnik, pop yeh yeh, semua kita orang bedal…nak tunjuk la yang kita orang ni penyanyi serba boleh…bukan stereotype...kahkahakah…semua pakat ‘menyumbangkan’ lagu…hehehehehe…bukan tu je, siap menari sakan…tak pernah2 aku tengok geng2 aku ni menari..tapi malam tu habis semua skill dorang tunjuk…goyang gerudi, rock berirama, zapin tersentap semua ada…memang berbakat…boleh masuk competition so you think u can dance…ahakzahakzahakz…Khaer dapat tittle ‘orang tua gatai’ sebab style dia manari macam orang tua yang tak sedar diri p club dangdut..hahahahaha…Sieyda, Zira & Diela 1st time aku tengok dia terkinja2 macam kera kene belacan..kahkahkah…aku pulak??? Bese la control sopan…hehehehehe…sopan ke???tak kisah la…yang penting memang enjoy & korang memang da bomb malam tu…bawah ni pic kami kat pusat karaoke tu…tu je yang ada…nak upload video, semuanyer sensor…bukan utk tayangan umum…hehehehehe..
time karaoke kat GM..happening giler...

semua pakat tunjuk bakat yang terpendam..memang giler2...hahahaha
lepas penat berkaraoke sampai hilang suara, putus urat pinggang, kita orang p lepak kat medan selera Penama..masa tu Qiera datang join kita orang…bese la bila dah lepak ramai2 ni…duk bersembang & gelak ketawa je la kita orang…sambil2 makan, dengar la peserta menyanyi utk 1 competition kat situ…hhmmm boleh la suara dorang tu…sedap sikit je dari suara kita orang ni…ahakzahakzahakz…kita orang balik lebih kurang pukul 12 lebih…memang enjoy sakan malam tu….hehehehehe…hhmmm…esok nak keluar lagi…

me, Sieyda & Diela...

me, Khaer & Zira...

ni la group biol...semua sporting habis...hahahaha...




SaiF4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada…
03 August 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment