twitter

malam semalam aku dengan gigih & tabahnyer mendownload citer2 18sx dalam u-tube...hahahaha...gurau je...sebenarnyer, aku duk download citer group senario yang dulu2...dah line internet lembab nak mampus...memang kene maki-hamun, carut-marut je dengan aku...(tak perlu nak hipokrit..be myself..huhuhu..)pukul 3 pagi aku tak tido2 lagi duk tunggu citer2 yang aku download..dah habis download, aku nonton la kejap...nak pecah perut aku gelak sorang2 depan komputer...sampaikan parent aku terjaga dari tido..mesti dorang pelik..giler ke anak dia yg sorang ni...duk gelak sorang2 tengah2 pagi buta..aku rasa kalau pontianak lalu sebelah rumah aku mesti cabut lari sebab dengar aku terkekek2...kalah vokal pontianak tu...hehehehe...kalaulah rumah aku ni tepi jalan, confirm orang kata aku meroyan...hahahaha...aku ni bukanlah peminat setia group senario ni, aku cuma minat bila tengok lawak dorang yang kadang2 sengal tu..sesekali tengok boleh la...nak relax..
tapi memang best la bila tengok balik citer2 lama ni...hahahahaaha....tah apa mimpi tah aku mengidam nak tengok citer senario yang lama2 tu...
hari ni aku sambung lagi mendownload...tak ada keje, cari keje...huhuhuhu...


::gelak ketawa boleh hilangkan stress..tak percaya..cubalah...





SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada...
14 July 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment