twitter

lama tak update blog...huhuhuhu
.::.hari ni Gee n member dia, Zee (juga bukan nama sebenar..hehehe) turun Ipoh..nak ke kota percintaan 'Paris'..(actlly Parit nama asalnyer..hehehehe) ada wedding of da year member dorang..hahahaha...
.::.aku jadi 'bos' ari ni..dlm kete aku duduk belakang..bestnyer..bukan senang nk jadi 'bos'..hahahaha..tapi aku tak boleh duduk saje..kene jadi 'tour guide' la pulak..hahahaha..tak kisah la..janji aku duduk belakang..huhuhu
.::.lepas ambik aku kat rumah,terus ke Parit..tapi tersesat pulak..hehehe..aku ni nama je duduk Perak tapi bukan semua jalan aku tau..aku bukan selalu 'meronggeng' keluar..asyik terperap kat rumah je..macam anak dara je..hehehe
.::.nak cari rumah pengantin bukan susah..tepi jalan je..kami sampai awal..tetamu lain pun tak sampai lagi..so sementara nak tunggu tetamu lain datang, kami lepak kat padang sekolah (tak ingat nama sekolah tu..)
.::.dalam pukul 11.30 pagi kami terus ke rumah pengantin & pukul 12 kami dah boleh makan..boleh la makanan dia..macam rumah pengantin lain jugak la menunyer..aku makan je la..
.::.kat sini kene pandai bawak diri..aku sembang dengan pakcik pengantin..ok la..banyak nasihat yang dia bagi kat aku utk cari keje..thankz pakcik..walaupun saling tak kenal tapi nasihat pakcik saya akan ingat..mungkin 1 hari nanti boleh digunakan..thankz a lot k..
.::.after habis makan & Gee jumpa member dia, kami terus balik..Gee hantar aku balik rumah..then dia & Zee terus balik KL..nak sampai awal katanyer..takot terlepas nak tengok AIM..kalau balik awal boleh la get ready kudap2,kacang cap nganngin, air coke,nak kunyah sambil tengok AIM..tak lupa jugak telur rebus dari rumah pengantin...hahahaha..oooppppssss.!!!..terlebih sudah...sorrrriiiii....
.::.tu je citer utk hari ni..sekian...adios...
SaiF'4eveR
02 May 2009 | 2 KoMeN |

2 KoMeN:

  1. LeA LyaNNa
    May 2, 2009, 9:54:00 PM

    oh ko ge kenduri ek.. jelos nya aku...aku lama dah tak ge kenduri.

  1. SaiF HaQiem
    May 3, 2009, 10:10:00 PM

    p org kawen..bukan aku yg kawen..huhuhuhu

Post a Comment