twitter

hari ni kami berlima turun ke Sungai Ulu Chepor..ni la pot tempat group aku selalu lepak..selalunyer pergi bertujuh tapi kali ni hanya berlima..sebagai DUTA SUNGAI ULU CHEPOR yang telah di lantik oleh MAJLIS BANDARAYA IPOH, dah menjadi tangunggjawab kami utk mempromosikan kawasan rekreasi tu kepada umum..(wah..statement...meletop..duta konon...hahahaha...) actually, ni la pot aku & group aku lepak..asyik muka kitaorang je yang berendam kat sungai tu..kira dah jadi duta tak rasmi la..hehehehe..bawah ni pic yang kami sempat ambik masa sedang lepak2 kat situ..(tiada dalam pic...Xiera & Qiesh...)




ni la group aku..masing2 dah kenal sejak dari zaman sekolah lagi..dah macam adik-beradik pun...orang kata cubit peha kanan, peha kiri terasa..tapi kalau bebudak pompuan ni yang cubit memang pedih giler...hehehehehe...last entry aku dah kenal kan Diela & Qiera, so hari ni aku perkenalkan 2 lagi sahabat aku iaitu Khai & Sieyda...
Khai ni aku dah kenal sejak form 2 lagi..giler2 budaknyer..sejak kenal dengan aku, hidup dia terus berubah..mula rajin nak belajar, ada cita2 & impian..bagus mamat ni jadikan aku idola dia..hahahaha..(oppss..bukan perasan k..dia yang bagitau aku sendiri...kira fakta la tu bukan auta...kihkihkih..)
Sieyda pulak, aku dah kenal lama tapi mula rapat sejak form 4..dia ni susah sikit nak rapat dengan kawan baru..tapi bila dah rapat, baru la tahu baik buruk masing2..satu kepala jugak dia ni...hehehehe...





ni la group aku...mereka la kawan, teman & sahabat aku di kala susah & senang...




tengok la group aku ni..macam2 perangai, macam2 ragam, macam2 fiil, macam2 hal....conclusionnyer MACAM-MACAM ADA...kwahkwahkwah





Friendship is like a puzzle...each friend you have is a piece
some are on the border...some are close to the center.....



each brings out a piece in us that makes us who we are.....



thank you 'beb' for being an important piece of my life.....




"Manusia yang paling lemah ialah orang yang tidak sanggup mencari teman & paling lemah daripada itu ialah orang yang mengsia-siakan teman yang di perolehinya..."


akhirnyer...

bila kita sudah bertemu & saling berkenalan,
bila kita sudah sehaluan & sealiran,
hanya masa yang akan menentukan perjalanan persahabatan kita....


ini pic sorang duta yang terlampau...hahahaha...
cukup la setakat itu saje entry kali ini....salam semua......daaaaa.....






SaiF'4eveR
aku tidak lagi mengharap biarpun keinginan itu masih ada....
29 May 2009 | 2 KoMeN |

2 KoMeN:

  1. eDa haDIAron
    May 29, 2009, 10:18:00 PM

    wah bestnye...bercanda di ulu chepor...
    yes..dh ingat dh qiera tu..org kuat
    pandu puteri tu..

  1. Anonymous
    Apr 25, 2014, 2:20:00 PM

    Moga persahabatan ini kekal hingga akhir hayat....

Post a Comment