twitter

aku rasa diri aku ni memang dah giler tahap cipan agaknyer..berani sangat..tu 1 hal, tak bertempat pulak tu..xtream habis..hari ni aku keluar ke post office, settlekan semua surat pemohonan kerja. lepas tu aku cari tiket train ke KL tapi tak ada pulak. terus aku ke stesen bus..beli tiket bus..nasib baik ada..balik tu aku terus ke saloon favourite aku kat Jelapang, gunting rambut aku yang makin panjang ni..nak di jadikan citer, time aku balik berhenti kat traffic light, ada la sorang mamat ni..tengok muka, selebet je tapi sexy pakai seluar pendek..nampak la bulu kaki dia yang bergulung2 tu..kwahkwahkwah..bila dia paling muka je, aku cepat2 pandang tempat lain...cover malu..hahahahaha...2nd time aku jeling sekali lagi kat mamat selebet ni...aramak..!!! tangan, kaki penuh parut daaa...mamat selebet ni naik motor EX5 Honda je tapi perrhhh...motor dia cun giler..dah modified sana sini. tak macam tuannyer..hampeh..memang da bomb dia punyer motor kalau nak dibandingkan dengan Modenas Kriss aku yang tak berbasuh tu...(ooppss, pecah rahsia..hehehehee)..memang kalah la..
aku pun saje la gatal test power, press minyak motor macam orang nak start racing..fuh..!! tak sangka ada response. lagi kuat dia press minyak motor dia. aku pun apa lagi makin galak la..aku saje ke depankan sikit motor macam orang tak sabar2 nak mulakan perlumbaan. dia pun tak mengalah, melawan balik. dia ke depan jugak motor dia. tayar motor dia selari dengan tayar motor aku..memang jiwa rempit mamat selebet ni..tapi aku buat selamber je..
bila lampu hijau menyala je aku terus press minyak motor jalan dulu. laju aku tinggalkan mamat selebet tu..hahahaha..aku ingat dia tak heran. bila aku tengok kat side mirror, rupanyer dia kejar aku dari belakang. wah, ini dah rasa tercabar. aku pun apa lagi macam kilat la bawak motor..dari 80km/j naik ke 90km/j..sedar2 dah 100km/j menghampiri 110km/j..laju giler aku bawak, tak pernah aku bawak motor selaju tu..terasa macam melayang2 je aku atas motor..huhuhuhu..sampai 1 tahap tu, mamat selebet tu pintas motor aku..siot betol..ni yang tak puas hati ni..aku pun try la kejar..aku bukan boleh orang pintas memintas aku ni..terbakar jiwa aku ni..heheheehehe..lastnyer berjaya jugak..baru mamat selebet tu tahu sape aku. jangan ingat aku tak reti merempit...jangan pandang aku sebelah mata, nanti kejantanan mu tercabar (pinjam lagu anita sarawak..hehehe)
race antara aku & mamat selebet di akhiri dengan kemenangan aku di tempat kedua..ahakzahakzahakz..mamat selebet tu mesti kembang jubo (ooppss, sensor sikit) sebab dapat kalahkan aku..macam celaka je. kalau tak sebabkan lori besar halang laluan aku, rasanyer aku lah juaranyer..yang lori tu pun 1, jalan tu jugak la dia nak lalunyer macam dah tak ada jalan lain je. dah tu bawak macam siput..lembab macam siput..babi..aku ni dah la takot nak pintas lori besar2 ni. buatnyer salah pintas, kene gilis lumat aku dek lori tu nanti..dah tak bernyawa..huhuhuhu..
tak pe la walaupun tewas, at least aku sahut cabaran mamat selebet tu. lagipun aku ni amatur je, mamat selebet tu nampak macam dah pro je. so tak terkilan la sangat. kiranyer aku kalah dengan bermaruah la katakan..(nasib baik tak arwah)..hehehehe..
mesti korang tak percaya dengan citer aku ni tapi ni la hakikatnyer. memang berlaku kat aku hari ini..rasa teruja sangat..orang merempit tengah malam buta tapi aku merempit tengahari buta. tapi bagus jugak merempit siang2 buta ni sebab aku ni rabun malam, tak nampak jalan...kwahkwahkwah..pada yang tak percaya terpulang..huhuhuhu..
kepada pembaca blog yang mempunyai group rempit & memerlukan ahli baru, aku mengofferkan diri aku..hubungi aku secepat mungkin. confirm lepas ni group korang menuju puncak kegemilangan..hehehehe..aku ni nampak je macam sopan santun (sopan ke aku..??) tapi jiwa aku, jiwa rempit..hahahahaa..
memang peristiwa yang aku tak boleh lupakan seumur hidup..suke2 ati aku je nak merempit. kalau mak ayah aku tahu haruslah kene fire..huhuhuhu..tapi nak buat macamne, dah anaknyer ni keras hati & terlebih berani sekarang ni...berani buat, tanggung la risiko..huhuhuhu..kene la terima kenyataan. semakin hari, aku semakin berubah. aku bukan lagi diri aku yang dulu..
entah la sejak 2 menjak ni sikap aku jadi tak menentu..mungkin sebab aku ingin melepaskan geram, meluahkan rasa kekecewaan & kesedihan yang terbuku dalam hati & jiwa aku ni..melakukan perkara2 yang tak pernah aku fikir untuk aku lakukan buat aku rasa puas. aku merasakan seolah2 terbang semua permasalahan yang ada dalam diri aku ni..cuma 1 benda je yang aku tak pernah cuba lagi..jengjengjeng..takot jugak nak cuba sebab aku muda lagi..kalau dah ketagih susah pulak..lalok je..hehehehe..harap2 aku tak terlibat la dengan najis dadah...gelap masa depan aku...huhuhuhuhu..
ok lah, malas nak merapu dah..aku juz nak share xperience aku jadi mat rempit hari ni..memang best..memang teruja..aku dah cuba, anda bila lagi..??..ada bran..??..try la...
salam rempit...wengwengweng...
SaiF'4eveR
16 April 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment