twitter

aku baru je balik dari KL petang ni...selama 3 hari 2 malam aku 'berkampung' kat sana..dengan muka tak malu & selambanyer aku menyusahkan orang lain..hehehehehe..
1st nak say TQ kat Gee (bukan nama sebenar..opss..terpaksa letak nama ni demi menghormati permintaan tuan tanah..hehehehe...) TQ kat Gee coz tumpangkan rumah, menghabiskan minyak kete bawak aku keluar arround KL, belanja aku melantak, tiket LRT, menyakitkan kaki bawak aku jalan2 & bagi aku macam2 kat aku ni..pendek kata dari siang membawak ke malam, dia asyik bagi, bagi & bagi je..yang aku ni pulak asyik terima, terima & terima je sampai naik segan aku..hehehehehe..TQ sangat2..aku hepi sesangat sepanjang 3 hari 2 malam di sana..tapi sedih tadi coz kene balik ke Ipoh..huhuhuhuhu...tapi nak buat macamne aku ni menumpang je, tak kan nak buat macam rumah sendiri pulak...tu melampau tahap babun namanyer...kwahkwahkwah...
2nd nak ask sori gak kat Gee coz menyusahkan U selama 3 hari 2 malam kat sana..aku tau kaki dia sakit sebab baru je operation..lepas tu kene pulak bawak aku jalan2..sori sangat2...aku pun tak sampai hati tengok cara dia jalan..nampak macam sakit sesangat..sori jugak coz tak dapat nak bagi, bagi & bagi kat U...& U pulak asyik tak terima, tak terima & tak terima..jenuh pujuk..huhuhuhu..
lastly, juz nak ucap terima kasih sekali lagi untuk semuanyer...aku tersangat la hepi jumpa dengan Gee..hope hubungan ni tak terhenti setakat hari ini je..alwayz keep in touch...
jaga diri baik2, jaga kesihatan xpcially kaki tu, keje elok2, ada rezeki, panjang umur kita jumpa lagi...aaddiiiooosss & salam.........
SaiF'4eveR
13 April 2009 | 2 KoMeN |

2 KoMeN:

  1. Rhuddy
    Apr 13, 2009, 9:09:00 PM

    abg suka saif macam ni...happy selalu wokey....abg x nak tgk saif sedih2 k....

    sebagai abg...abg salalu nak adik dia gembira

  1. SaiF HaQiem
    Apr 14, 2009, 9:48:00 AM

    tq..abg..harap abg pun hepi dlm mengharungi kehidupan yang semakin kejam ni...

Post a Comment