twitter

hari ni aku off day..so tak keje la..pergi jumpa member lama, ambik 'barang' dari dia..actually bukan ambik tapi beli..hehehehehe..
dah lama tak layan..rasa semacam je ni..ketaq badan..huhuhuhu..
tapi 'barang' yang aku nak tu dah habis stok..X bagi 'barang' lain sebagai ganti..memang mahal tapi power sama macam yang dulu..tak kisah lah, asalkan aku dapat 'barang' tu..mahal @ murah lain citer..kalau dulu mungkin susah nak dapat sebab tak ada modal tapi sekarang dah ada income sendiri..no hal lah nak layan 'benda' tu..janji tak putus..
errmm..actually, aku tak nak layan semua tu tapi keadaan memaksa..aku terpaksa..X yang perkenalkan kat aku..mula2 saje nak mencuba tapi sekarang lain jadinyer..memang betol kata X..sekali dah kene, mesti nak lagi..sanggup berhabis untuk dapatkan 'barang' tu..
hhmmm..tak tau sampai bila kadaan aku akan macam ni..mungkinkah 1 hari nanti aku akan berubah..??
hanya Tuhan je yang tahu..
k lah, chou dulu..nak test 'barang' baru..power ke tak..
SaiF'4eveR
10 February 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment